2022-08-10 23:39

Ludovic Orban va candida la alegerile PREZIDENȚIALE: ”De 30 de ani mă pregătesc ca în sesiune şi învăţ”

 |  23:07
Ludovic Orban va candida la alegerile PREZIDENȚIALE: ”De 30 de ani mă pregătesc ca în sesiune şi învăţ”

Ludovic Orban, liderul partidului Forţa Dreptei și-a anunţat candidatura la preşedinţia României. El se declară dezamăgit de faptul că l-a susținut pe actualul președinte, Klaus Iohannis care a făcut alianță cu PSD.

„Nu am câştigat alegerile parlamentare, dar eram pregătit să guvernăm România, aveam echipă, aveam partener cu care puteam să construim o coaliţie solidă şi cu care să facem cu adevărat reformele necesare pentru România. Din păcate, cel care trebuia să sprijine acest proiect a trădat, Iohannis a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi Iohannis este cel care a dat din nou România pe mâna PSD, ăsta este adevărul.

E adevărat că l-am sprijinit pe Iohannis, dar cine putea să îşi imagineze că omul care nu m-a păcălit numai pe mine, a păcălit şase milioane jumate de români, care toată ziua făcea pulbere PSD-ul, de dimineaţă până seara, care considera PSD-ul răul absolut, care garanta că victoria lui, a PNL, este de fapt victoria împotriva PSD, şansa de dezvoltare a României, el poate să se schimbe într-un asemenea hal, să facă exact opusul a ceea ce a făcut. Nu mi-aş fi imaginat niciodată şi asta e o învăţătură de minte. Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu", a declarat Ludovic Orban, marți, la lansarea organizaţiei judeţene de Ilfov.

„De 30 de ani mă pregătesc ca în sesiune şi învăţ. Am ajuns preşedintele Partidului Naţional Liberal împotriva voinţei lui Iohannis şi împotriva voinţei celor care ascultă de Iohannis, atât în PNL, cât şi în afara PNL, în diferite instituţii.

A fost o minune că am ajuns preşedintele PNL, un om liber, un om care niciodată nu a făcut pact cu diavolul, un om care niciodată nu a făcut niciun compromis, care nu a lăsat să intre în dulap niciun schelet, ca ulterior cineva să poată să-i arate pisica, un om care toată viaţa lui nu a construit decât pe baza unui singur principiu valabil în democraţie. Poţi să ajungi într-o funcţie în care deţii putere doar dacă câştigi încrederea oamenilor. Singura sursă de legitimitate autentică pentru orice om care girează o funcţie de demnitate publică este încrederea, votul şi mandatul acordat de oameni", a mai spus Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-28

In legatura cu acest articol...

Nicușor Dan vorbește despre HAOSUL din traficul rutier al Capitalei

Florin Cîțu ACUZĂ Coaliția că ascunde adevărul românilor

Ministrul Educației promite noi SCHIMBĂRI. Ce li se pregătește profesorilor și elevilor

Marcel Ciolacu mai încearcă un APEL către colegii de Coaliție: ”Nu putem continua cu un sistem ÎNVECHIT și nedrept”

Camera Deputaților a votat ridicarea imunității lui Adrian Chesnoiu. Fostul ministru este acuzat de abuz în serviciu
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE