2020-10-19 18:03

Ludovic Orban și Marcel Ciolacu consideră că au CÂȘTIGAT alegerile

 |  21:50
Ludovic Orban și Marcel Ciolacu consideră că au CÂȘTIGAT alegerile

Conform primelor declarații de după aflarea sondajelor de opinie, fiecare la rândul său, atât Ludovic Orban, liderul PNL, dar și președintele PSD, Marcel Ciolacu consideră că au câștigat alegerile locale.

”Dacă Nicușor a câștigat alegerile, de dreapta unită, la vot politic a câștigat PSD, e pe primul loc, ne-am dublat in Bucuresti, PNL e pe locul 3, cam 20%. Avem 3 sectoare cu numar apropiat, astept estimarea oficială. E posibil ca dreapta unita sa aiba majoritate in consiliul general.

Noua ni s-a dublat scorul politic pe Bucuresti, 15% peste PNL

Decizia Gabrielei Firea a fost corecta si curajoasa. Ponta a anuntat ca va participa si a creat o alta coalitie si regret acest lucru.

In țară, acum vom avea cel mai mare numar de primari aleși la nivel național

Am avut o discutie cu Firea si primarii de SECTORI sa stea fiecare sa numere voturi. Sunt sectoare unde scorul este strans

Din punctul nostru de vedere, PSD este pe drumul cel bun” a declarat Marcel Ciolacu la RomâniaTV.

De cealaltă parte a baricadei, Ludovic Orban e convins că PNL a reușit o victorie istorică la alegerile locale:

”Ptr noi, ca PNL, e o zi istorică, ptr prima oară de la Revolutie , după 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clară la alegeri locale, bate PSD fără drept de apel. Le multumesc tuturor colegii din echipa, din tara, o campanie dificilă, au dus la realizarea celui mai spectaculos rezultat al PNL din 30 de ani, suntem la a treia victorie, am castigat europarlamentare, prezidentiale, azi alegerile locale. 

Aceste victorii nu ne determina sa ne bucuram excesiv, o zi doua, apoi, incarcati de raspundere, ne apucăm de treabă. Oamenii ne-au votat pentru calitatea candidatilor, programe, ca sa imbunatatim viata in fiecare localitate.

Am castigat aprox 50% dintre consiliile județene, intre 17-20 primari de resedinta judet, un scor de 1500 de primari, PNL are un scor ara precedent, care ne onoreaza dar ne obligă. Aceste alegeri sunt doar inceputul unei guvernări liberale de 4 ani care să schimbe profund România. Sunt al treile pas din cei 4 pasi, urmeazaă alegerile parlamentare in 6 decembrie” a declarat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-27

In legatura cu acest articol...

Primele reacții ale Gabrielei Firea și Nicușor Dan: ”E ziua de naștere a noului București”

BREAKING NEWS: Rezultate exit-poll după alegerile locale. Cine a câștigat
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE