2024-04-25 11:19

Ludovic Orban: ”Să vii să te pozezi în Superman, mi se pare o reală problemă”

 |  22:49
Ludovic Orban: ”Să vii să te pozezi în Superman, mi se pare o reală problemă”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac la adresa contracandidatului său, Florin Cîțu, despre care a spus că are reale probleme dacă, după ce aruncă țara în haos, se pozează în Superman în filmulețe postate pe rețelele de socializare.

„Trebuie să ai ceva în față ca să râvnești și să ajungi pe scaunul pe care au stat personalități precum Mircea Ionescu Quintus ori Theodor Stolojan. Nici nu ți s-a uscat cerneala pe carnetul de membru și vrei să devii președintele PNL. Este îndrăzneală, asta ca să nu spun altceva. Să vii ca premier, în plenul Parlamentului, la moțiunea depusă de PSD, și să spui că tu ai tranșat congresul PNL, în condițiile în care cel care este președintele PNL este cel care te apără de motiunea depusă de PSD, nu mi-aș fi imaginat că așa ceva poate să facă un premier liberal.

Să spună, de față cu toată lumea, că a tranșat congresul, frizează ceva ce nu aș vrea să spun. Să vii să spui că Orban și-a ales un mod urat de a ieși din politică, tu, premierul PNL, care ai ajuns pe munca fiecaruia dintre membrii partidului și sprijinit de președintele PNL, mi s-a părut că a depășit orice limită.

Dar, ce m-a frapat foarte tare este că l-am văzut ieri în postura de Superman. Cred că aici e nevoie e o anumită profesie care să rezolve problema. Ai aruncat țara în criza, economia este afectată de explozia prețurilor, de pandemie și tu, când îi dai afară pe useriști, iar apoi le ceri să se întoarcă, să te postezi în Superman, mi se pare o probelmă reală. Am o strîngere de inimă atunci când intru pe pagina de Facebook, nu la a mea, ci la „echipa demolatoare”. Mi se face frică. Nu înțeleg cum nu se duc în fața oglinzii, își trag două palme și să spună îmi cer scuze. Un asemenea val împotriva unui liberal nu am văzut în 31 de ani de politică. Iar asta afectează partidul. În teritoriu, nu cred că auzim multe lucruri bune dspre Cîțu”, a declarat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-10

In legatura cu acest articol...

Florin Cîțu îi răspunde lui Dacian Cioloș: ”O propunere NESERIOASĂ, sincer”

Dacian Cioloș DEZVĂLUIE planul USR PLUS: ”Decât să fim un partid umbră al PNL-ului, atunci mai bine ne gândim şi la opoziţie”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE