2024-04-24 03:48

Ludovic Orban, noi săgeți către premierul Cîțu: ”LIDER ești sau nu ești!”

 |  17:35
Ludovic Orban, noi săgeți către premierul Cîțu: ”LIDER ești sau nu ești!”

În contextul crizei politice din Guvern, președintele PNL, Ludovic Orban nu ratează nicio ocazie pentru a-l ataca pe contracandidatul său la șefia partidului, premierul Florin Cîțu.

„V-ați sui într-un avion dacă ați ști că pilotul nu are permis de pilot de avion, ci permis de conducere de tractor? Eu nu, vă spun sincer.

Eu cred că PNL nu are nevoie de un guvernator numit de altcineva, ci de un președinte care este ales de membrii PNL, că numai așa va putea să conducă cu adevărat. Trăim o perioadă foarte ciudată, foarte urâtă. Vă mulțumesc dvs că ați venit. Sunt convins că ar fi venit mult mai mulți dacă nu li s-ar fi spus să nu vină. Eu voi fi aici de fiecare dată când veți avea nevoie de mine”, a declarat Ludovic Orban la Teleorman.

„Pe 25 septembrie se alege președintele PNL. Este piesa fundamentală în arhitectura leadeship-ului partidului. Trebuie ales un om care să aibă capacitatea de a conduce partidul bine, spre o bună guverare, spre victorie. Să-mi fie iertat, dar cred că s-a „demonstrat” această capacitate. Premierul dat jos prin moțiune de cenzură era de pe aici, de prin Videle. Ca să conduci îți trebuie foarte multe lucruri. Lider ești sau nu ești. Primarii știu foarte bine treaba asta”, a mai spus actualul președinte al PNL.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE