2022-08-13 21:30

Ludovic Orban, mesaj FERM: ”Singura soluție este refacerea Coaliției”

 |  19:02
Ludovic Orban, mesaj FERM: ”Singura soluție este refacerea Coaliției”

Joaca de-a politica trebuie să se termine, a declarat, marți, președintele PNL. Ludovic Orban a reiterat ideea potrivit căreia singura soluție este refacerea coaliției cu USR PLUS și UDMR. „Cine seamănă vânt, culege furtună”, adaugă acesta.

Orban a afirmat că politicienii nu își pot permite să se joace cu soarta României și este vital ca, într-un termen cât mai scurt, „prin participarea tuturor actorilor politici”, să se ajungă la o soluție clară pentru a pune capăt crizei politice.

„Poziția noastră categorică este coaliția care poate să asigure o guvernare în beneficiul României: coaliția care s-a format după alegerile parlamentare între Partidul Național Liberal, USRPLUS, UDMR, cu sprijinul grupului minorităților”, a afirmat președintele PNL, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, în caz contrar nicio reformă nu poate fi făcută.

„Joaca de-a politica trebuie să se termine. Cine seamănă vânt, culege furtună”, a adăugat acesta.

Orban a menționat data de 1 septembrie când, prin „luarea unor decizii unilaterale, am intrat într-o criză politică care afectează România”, aflată în fața unor provocări cărora trebuie să le facă față cu succes.

Susținătorii lui Ludovic Orban au lansat, marți, un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale și spun că președintele PNL este cel îndreptățit să asigure conducerea Guvernului în calitate de prim-ministru.

Mai mulți parlamentari și aleși locali PNL au participat marți la un eveniment public în care și-au arătat susținerea față de liderul partidului. „Stabilitatea politică este esențială, le-am promis românilor că facem treabă, ne este jenă să mai răspundem întrebărilor oamenilor”, au spus politicienii liberali.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE