2024-04-20 06:01

Ludovic Orban, MÂNDRU de guvernarea PNL: ”Lăsați-i să-și rupă gâtul!”

 |  23:20
Ludovic Orban, MÂNDRU de guvernarea PNL: ”Lăsați-i să-și rupă gâtul!”

Președintele PNL și premierul țării, Ludovic Orban consideră că România ar fi fost într-o situație extrem de grea dacă partidul său nu ar fi dat jos prin moțiune de cenzură Guvernul Dăncilă.

”Să știți că mulți din partid și din afara partidului asta spuneau prin octombrie-noiembrie 2019: lăsați-i să-și rupă gâtul, se va alege praful de ei. Nu puteam face lucrul ăsta!

În momentul în care am preluat guvernarea, sistemul de sănătate era aproape pus la pământ. Stocurile strategice absolut necesare pentru o epidemie, asta am găsit. Unde ar fi ajuns România în 2020 dacă ar fi fost în continuare PSD cu Viorica Dăncilă prim-ministru? Nici nu vreau să mă gândesc la lucrul ăsta” a declarat premierul Orban.

Liderul liberalilor a aruncat câteva săgeți și spre celelalte partide care nu și-au dorit să intre la guvernare după demiterea cabinetului Dăncilă:

”Noi ne-am asumat acest lucru, să punem punct acestei guvernări. Dacă nu reușeam acest lucru, ar fi fost extrem de rău pentru România. După ce am dat jos guvernarea PSD, practic am fost singurii care ne-am asumat răspunderea guvernării. Alții… au preferat să stea deoparte” a concluzionat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-25

In legatura cu acest articol...

Marcel Ciolacu îi amintește lui Klaus Iohannis: ”Are un trecut cu PSD, au vrut să îl pună premier”

Klaus Iohannis răspunde criticilor PSD: ”Nu pot rămâne MUT”

PSD, plângere la CNA împotriva președintelui Iohannis. Care e nemulțumirea

CCR face un pas înapoi. Ce se întâmplă cu CREȘTEREA pensiilor




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE