2024-04-18 04:47

Ludovic Orban îl UMILEȘTE public pe Rareș Bogdan: ”PNL nu e o mână de vedete!”

 |  19:32
Ludovic Orban îl UMILEȘTE public pe Rareș Bogdan: ”PNL nu e o mână de vedete!”

Cândva umăr la umăr în campania electorală, Ludovic Orban și Rareș Bogdan își aruncă acum săgeți ori de câte ori au ocazia, mai ales după ce europarlamentarului PNL a ales să îl susțină pe Florin Cîțu la șefia partidului.

La prezentarea de la Galați a programului cu care candidează la șefia PNL, Ludovic Orban l-a pus la punct pe Rareș Bogdan care îl atacase pe tema lipsei de ”vedete” din partid care au ales să îl susțină pe actualul lider.

"M-a deranjat foarte mult ce a spus un coleg de-al meu, vedetă, venită de curând în partid, care făcea mişto de mine când mi-am depus candidatura: da, dar nu a avut nicio vedetă pe lângă el. Adică cum, PNL e împărţit între vedete şi nevedete? Pentru mine fiecare membru al PNL e o vedetă, e un membru al marii familii, chiar dacă nu are notorietate. Cunoaşterea naţională pe care o poate da fiecare membru un pic de slipici sau cariera anterioară de multe ori nemeritată, asta nu înseamnă că nu e valoros.

Avem membri respectaţi în comunitate, avem primari care au făcut performanţă, fiecare în comunitatea lui locală, avem profesionişti în fiecare domeniu de activitate, care sunt apreciaţi şi care au făcut lucruri frumoase pentru oameni şi care ne aduc voturi şi ne cresc încrederea în PNL.

 PNL nu e o mână de vedete care astăzi spun una la televizor şi mâine spun alta”, a afirmat Ludovic Orban, conform Stiripesurse.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE