2024-04-19 22:23

Ludovic Orban îl pune la PUNCT pe Emil Boc: ”În locul lui m-aș feri să dau lecții politice!”

 |  19:58
Ludovic Orban îl pune la PUNCT pe Emil Boc: ”În locul lui m-aș feri să dau lecții politice!”

Ludovic Orban l-a pus la punct pe Emil Boc, amintindu-i că a preluat un partid aflat la peste 40% când era premier și l-a dus la 17 % în 2012. Președintele PNL a făcut această observație în condițiile în care Boc s-a poziționat împotriva lui Ludovic Orban, acuzând lipsa de performanță a acestuia.

De asemenea, Ludovic Orban a mai precizat că parteneriatul cu președintele Iohannis a fost singurul care a funcționat:

“M-aș feri în locul domnului Boc să dau lecții politice despre managementul partidului și să fac aprecieri despre scorul politic pentru că Emil Boc a fost președintele PDL și premier, care a luat partidul după alegerile prezidențiale, era în jur de 40-41%, alegerile prezidențiale din 2009 și din câte îmi aduc aminte. Din 2012 scorul PDL într-o alianță, ARD, a fost în jur de 17% ca reprezentare parlamentară, așa că în materie de învățăminte și de experiență de leadership politic caut întotdeauna să învăț de la cei care în exercitarea mandatului de președinte chiar au avut rezultate.

În ceea ce mă privește pe mine, sigur împreună cu echipa, de conducere în parteneriat cu președintele Iohannis -practic parteneriatul între președintele Iohannis și Ludovic Orban a fost singurul parteneriat care a dat rezultate pozitive, atât pentru președinte, cât și pentru PNL, cât și pentru România – caut să învăț de la cei care au performanță”, a spus Ludovic Orban pentru B1TV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE