2021-12-02 00:14

Ludovic Orban dezvăluie negocierile SECRETE pentru un nou Guvern: ”Ciucă și Cîțu sunt la cerșit de voturi de la PSD!”

 |  17:20
Ludovic Orban dezvăluie negocierile SECRETE pentru un nou Guvern: ”Ciucă și Cîțu sunt la cerșit de voturi de la PSD!”

Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, acuză actuala conducere că negociază cu PSD pentru formarea unui nou guvern și că a distrus Coaliția. Mai mult, Orban e convins că președintele Iohannis stă în spatele tuturor negocierilor din aceste zile.

Într-un interviu la Digi FM, Ludovic Orban spune că România nu trece printr-o stare de război pentru a propune un armistițiu USR și PSD să voteze Guvernul Ciucă:

”Asta e o glumă cu armistițiul. Stăm și discutăm o prostie. Ce armistițiu? E stare de război în România ca să aibă loc un armistițiu? Nu. A fost creată, în mod artificial, o criză politică printr-o decizie luată între doi oameni, Iohannis și Cîțu, care l-au demis pe ministrul Justiției, care reprezenta unul dintre partidele coaliției încălcând protocolul, într-un moment în care reforma în domeniul justiției reprezenta și reprezintă unul dintre angajamentele și obligațiile noastre în fața cetățenilor români. A fost demis, a fost făcută praf coaliția. Cei care au declarat război sunt Iohannis și Cîțu. Ei au aruncat în aer coaliția și au rupt toate punțile de comunicare”.

Ludovic Orban îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că i-a cerut premierului Nicolae Ciucă să negocieze doar cu PSD. El susține că nu ar exista un mandat de negociere cu USR:

”La ora actuală, Ciucă și Cîțu sunt la cerșit de voturi de la PSD. Oamenii nu ne-au votat pe noi ca să facem înțelegere cu PSD. Decizia ca să nu se refacă coaliția de guvernare a fost luată de președintele Iohannis. Decizia ca premierul desemnat Nicolae Ciucă să nu negocieze refacerea coaliției de guvernare, să negocieze cu PSD-ul, este decizia președintelui Iohannis. El este cel care a dictat această linie”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-27

In legatura cu acest articol...

Nicolae Ciucă, mesaj pentru partide: ”Îmi voi juca şansa până la capăt!”

Nicușor Dan a spus de ce nu s-a vaccinat până acum

Florin Cîțu s-a RĂZGÂNDIT. Cheamă USR la discuții pentru a intra la guvernare

Cine este consilierul din cadrul Corpului de Control din Ministerul Dezvoltării reținut pentru luare de mită

Ce SOLUȚIE oferă Kelemen Hunor pentru învestirea unui nou Guvern
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE