2024-04-25 10:44

Ludovic Orban dă asigurări: ”Veniturile vor crește pentru că vom avea CREȘTERE economică”

 |  17:17
Ludovic Orban dă asigurări: ”Veniturile vor crește pentru că vom avea CREȘTERE economică”

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că veniturile românilor vor fi mai mari pentru că vom avea creștere economică. Liberalul s-a arătat încrezător că se va întâmpla asta și a citat statisticile privind creșterea economică pe ultimele două trimestre. Întrebat dacă vor crește taxele, Orban a spus că există o prevedere privind eliminarea „facilităților excesive”.

Întrebat, miercuri, dacă vor mai fi creșteri de venituri, în condițiile în care nu va exista o creștere economică, Ludovic Orban a răspuns: „Vor crește pentru că vom avea creștere economică. Și dacă vom avea creștere econmică, va crește PIB-ul...”

Chestionat ce măsuri plănuiesc guvernanții să ia pentru ca economia să se dezvolte, liberalul a răspuns: „Prin investiții, prin dinamizarea economiei, prin absorbția de fonduri europene... prin toate instrumentele”.

„Uitați-vă la creșterea ecoomică pe trimesctrul 4 al anului 2020, în care suntem pe primul loc în Europa, și la creșterea pe trimestrul 1 din 2021, în care suntem tot pe primul loc în Europa”, a mai precizat liderul liberal.

Întrebat despre o eventuală majorare a taxelor, Orban a răspuns: „Nu negăm că există o prevedere de eliminare graduală a facilităților excesive. Asta se va traduce în anumite măsuri care vor fi prezentate public. Aici e vorba de facilități fiscale, de impzotul pe venit...”.

„Nu am luat nicio decizie legată de schimbarea regimului fiscal actual pentru IT-iști, cei din din construcții și cercetare. Nu s-a luat ncio decizie și nu cred că se va lua vreo decizie legată de acest subiect”, a mai precizat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-26

In legatura cu acest articol...

SCANDAL la prezentarea PNRR în Parlament. PSD anunță moțiune de cenzură

Kelemen Hunor: Nu discutăm de creşterea vârstei de pensionare, ci de o nouă lege, pentru a face sistemul sustenabil şi echilibrat




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE