2024-04-18 23:14

Ludovic Orban are soluția pentru ca PSD să poată CÂȘTIGA alegerile prezidențiale

 |  22:40
Ludovic Orban are soluția pentru ca PSD să poată CÂȘTIGA alegerile prezidențiale

Ludovic Orban, liderul partidului Forţa Dreptei, este de părere că PSD ar putea câștiga alegerile prezidențiale din 2024 într-o singură situație, altfel va pierde chiar şi dacă va avea un candidat comun cu PNL.

Ludovic Orban, despre şansele PSD la alegerile prezidenţiale din 2024. „PSD nu va câştiga alegerile prezidenţiale, chiar şi dacă va fi susţinut de PNL, decât într-o singură situaţie, dacă în turul doi se va confrunta cu un candidat nationalist extremist care să nu poată fi votat de electoratul decent, educat, de centru dreapta”, a spus Ludovic Orban la Prima News TV.

Fostul premier al României mai susţine că, dacă ar candida, atunci ar câștiga în fața unui candidat PSD.

„Dacă PSD va intra în turul doi cu mine, un candidat de centru dreapta rezonabil, decent, cu experienţă, care are ce spune, eu sunt convins că PSD va pierde alegerile. Sunt un om realist şi în mod evident în gândirea strategică pe care o am nu exclud nicio variantă, astfel încât să fie generată o formulă de susţinere a unui candidat de centru dreapta care să intre sigur în turul doi, dar asta va depinde de conjunctura politică”, a mai spus Ludovic Orban.

Acesta a mai adăugat că, tradiţional, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale a fost preşedintele partidului, iar declaraţiile lui Marcel Ciolacu privind un posibil alt candidat sunt făcute „pentru a nu se pune presiune pe el, să nu devină o ţintă, astfel că încearcă să se extragă”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-20

In legatura cu acest articol...

Contribuțiile la sănătate vor fi RESTITUITE pensionarilor

Guvernul vine cu precizări după accidentul de la CEO Oltenia: ”Nu se pune problema DEMITERII sau demisiei ministrului Virgil Popescu”

Sindicatele din sănătate amenință cu PROTESTE! Cer creșterea SALARIILOR




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE