2020-11-30 06:27

Ludovic Orban AMENINȚĂ PSD: ”Nu stăm cu mâinile în sân”

 |  23:29
Ludovic Orban AMENINȚĂ PSD: ”Nu stăm cu mâinile în sân”

Premierul Orban consideră că acest gest „este un act de iresponsabilitate politică” și spune că PNL nu stă cu mâinile în sân. „Am declanșat negoieri cu toți parlamentarii, indiferent de culoarea lor politică”, spune Orban. În plus, șeful Executivului este convins că „PSD nu vrea altceva decât să pună mâna pe putere ca să controleze procesul electoral”.

”O moțiune de cenzură ar șubrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face față provocărilor imense cu care ne confruntăm. E total neinspirată depunerea unei moțiuni de cenzură... Și în vacanța parlamentară, și cu 3 luni de zile înainte de alegerile parlamentare.

Cred că Guvernul până la urmă va fi hotărât de români în data de 6 decembrie când vor avea loc alegerile parlamentare. PSD a obținut voturile oamenilor și și-a bătut joc de încrederea care le-a fost acordată de cetățeni.

Cu mari eforturi și coalizând aproape toate forțele anti-PSD am reușit să punem punct guvernării PSD, care ne-a făcut un rău imens, și să preluăm guvernarea. Atunci când am preluat-o nu puteam anticipa ce ne așteaptă, dar cred că în condițiile date am făcut față provocărilor cu care ne-am confruntat. Evoluția epidemiei arată lucrul respectiv, evoluția economiei arată faptul că România stă în picioare, că sunt semne clare de revenire.

Noi nu stăm însă cu mâinile în sân. Am declanșat negocieri cu toți parlamentarii, indiferent de culoarea lor politică. N-avem ce discuta doar cu conducerea PSD” a declarat Ludovic Orban la Digi24.

Partidul Social Democrat a depus săptămâna trecută o moțiune de cenzură prin care își propune dărâmarea guvernului Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-24

In legatura cu acest articol...

Premierul Orban, noi detalii despre deschiderea ȘCOLILOR. Care sunt regulile

ULTIMA ORĂ: Restaurantele s-ar putea DESCHIDE pe 1 septembrie

DESPĂGUBIRI pentru 24.400 de fermieri cu producția afectată de secetă

CNAS anunță noi SERVICII medicale și reguli pentru concediile de boală

Traian Băsescu a RĂBUFNIT împotriva Guvernului: ”A FURAT 904 lei de la fiecare pensionar”

Guvernul alocă 175 de milioane de euro pentru începerea noului an școlar. Unde merg banii

Marcel Ciolacu acuză Guvernul: ”Copiii NU au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE