2024-04-24 02:34

Lucian Bode a RĂBUFNIT la moțiunea împotriva sa: ”Nişte analfabeţi funcţional încearcă să mă denigreze”

 |  19:47
Lucian Bode a RĂBUFNIT la moțiunea împotriva sa: ”Nişte analfabeţi funcţional încearcă să mă denigreze”

Ministrul de Interne a răbufnit la adresa opoziției în discursul său la dezbaterea moțiunii simple depusă de USR împotriva sa. Lucian Bode i-a catalogat drept analfabeți funcționali și i-a acuzat că fac jocuri pentru denigrarea sa făcând referire la acuzațiile de plagiat.

„Este evident pentru toată lumea că aveţi idei puţine şi fixe, deci nu pot să mă declar surprins de ideea voastră de a mai depune încă o moţiune. Recunosc că mă surprinde însă anduranţa pe care o aveţi la penibil şi ipocrizie. Aţi compus trei pagini în care aţi reuşit să menţionaţi MAI o singură dată, şi atunci greşit, dar pe Emilia Şercan şi USR de 12 ori. Foarte interesant, o premieră pentru tribuna Parlamentului. Pentru că, din păcate, acesta este motivul adunării noastre de azi: să asistăm la abuzarea unui mecanism constituţional în scop electoral, şi astfel să se mai audă de cele două formaţiuni de dezertori. Ţin să subliniez câteva aspecte: 1. Până la dezertarea USR de la guvernare, nu a interesat pe nimeni teza mea de doctorat. 2. Tot până la dezertarea USR de la guvernare, cheltuiau banii să îşi laude cei câţiva primari. Acum, cheltuie milioane de lei pe injurii, instigare la ură şi acuzaţii fără temei. Ţin să remarc oamenii de calitate din USR cu care am lucrat în campania din 2020 şi cu care am fost la guvernare în 2021. Asta se întâmplă când vă lăsaţi conduşi de un pui de securist, înconjurat de o gaşcă de bezmetici. Pentru că aşa arată conducerea USR astăzi, iar strategia lor până acum a avut un singur efect: au dus în jos USR, la 6-8%”, a afirmat Lucian Bode, în plenul de luni al Camerei.

”Astăzi, însă, nişte analfabeţi funcţional încearcă să mă denigreze, mă răstignesc în piaţa publică cu privire la parcursul meu academic şi profesional. Unii care nu ştiu să întocmească un CV, care au absolvit o facultate în 2 ani sau care se bâlbâie când au de dat explicaţii despre cum şi-au dobândit diplomele de studii”, a mai spus Bode.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE