2024-04-20 11:13

LOVITURĂ pentru PSD: Adrian Năstase se implică în campanie

 |  16:45
LOVITURĂ pentru PSD: Adrian Năstase se implică în campanie

Fostul premier și președinte al PSD, Adrian Năstase nu stă departe de politică și campanie electorală din această perioadă. El critică PSD pentru tăcerea sa și anunță că preferă ”campania de strângere a merelor pentru palincă”.

"Am primit mai multe invitatii, de la unele televiziuni, pentru a comenta campania actuală pentru alegerile locale. Le-am refuzat pentru că nu aveam comentarii solide pe această temă. Privesc, din cand in cand, emisiunile electorale si sunt tot mai dezamăgit de tonul si de continutul dezbaterilor", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

"Pe de altă parte, starea de urgentă favorizează eliminarea oricăror altor teme, in afara pandemiei. Panoramări mondiale despre posibile vaccinuri, eventual reusitele economice ale ministrului Citu, dificultăti in deschiderea scolilor. Evident, in felul acesta, agenda publică este strict controlată de guvern. PSD tace cu discretie, asteptand să anunte căstigarea localelor, la numărul de aleşi", transmite Adrian Năstase.

"Probabil că v-ati asteptat să comentez candidatura lui Băsescu. Nu o voi face pentru a nu afecta sansele Gabrielei Firea, căreia ii doresc succes in alegeri. Altfel, ar fi trebuit să le scriu celor care se uită la această candidatură: „Mai luati o dată de la Băsescu”. O surpriză plăcută o reprezintă si candidatura lui Sergiu Sechelariu la primăria Bacău, cel căruia Dosarul Zambaccian i-a adus o binemeritată notorietate.

Asa incat, eu, la Cornu, imi desfăsor campania mea de strangere a merelor pentru palinca de anul viitor", a încheiat Adrian Năstase.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15

In legatura cu acest articol...

Decizie de ultimă oră privind ALEGERILE desfășurate în străinătate




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE