2021-08-01 11:19

Lista PDL pentru europarlamentare, după Sărbători

 |  17:21
Lista PDL pentru europarlamentare, după Sărbători

Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur a declarat, vineri, că lista pentru alegerile europarlamentare şi strategia de campanie vor fi stabilite după sărbător. Atunci vom afla şi ordinea candidaţilor democrat-liberali şi numărul locurilor considerate a fi eligibile. Deocamdată, liderul democrat-liberal a spus doar că PDL are un scor de 20% în preferinţele electoratului.

Flutur a spus că 2014 găseşte PDL pregătit pentru alegerile pentru Parlamentul European şi pentru alegerile prezidenţiale. Potrivit acestuia, în 2013, în partidul său a avut loc o reconstrucţie de jos în sus. În nu mai puţin de 41 de organizaţii judeţene au avut loc alegeri pentru conducerile locale. Urmează ca astfel de scrutinuri interne să aibă loc şi în organizaţiile din Iaşi, Ilfov, Hunedoara, Vrancea, organizaţia PDL a sectorului 4, în organizaţia Bucureşti şi în organizaţia Diaspora.

De asemenea, a mai spus Flutur, partidul are un Guvern alternativă şi este şi singura formaţiune politică în care candidatul la alegerile prezidenţiale de anul viitor a fost ales prin votul membrilor. Cătălin Predoiu a obţinut nominalizarea primind peste o sută de mii de voturi în alegerile interne şi este posibil să devină chiar candidatul dreptei, nu numai al PDL, a explicat Flutur într-o conferinţă de presă.

Secretarul general al PDL a recunoscut că "obezitatea USL de 70 la sută" a făcut ca vocea PDL în Parlament să nu fie bine auzită, dar că democrat- liberalii au depus nouă moţiuni simple şi 11 plângeri la Curtea Constituţională.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE