2021-09-21 22:54

Liderul PCRM a uitat de unde a plecat. Voronin nu îl vrea pe Băsescu la Chişinău

 |  18:24
Liderul PCRM a uitat de unde a plecat. Voronin nu îl vrea pe Băsescu la Chişinău

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, s-a arătat nemulţumit, într-o declaraţie făcută în plenul Parlamentului de la Chişinău, de invitaţia adresată preşedintelui român, Traian Băsescu, de a vizita Republica Moldova, relatează Jurnal de Chişinău, în ediţia electronică.

„Cine l-a invitat în Moldova pe acest Băsescu, nu ştiu cine mai este în România. Dacă el niciodată nu a recunoscut Republica Moldova, nu recunoaşte însăşi denumirea de moldoveni şi limba moldovenească”, a declarat Voronin, citat de Mediafax. Intervenţia sa a fost întreruptă de deputaţii din cadrul coaliţiei de guvernare, care au început să tropăie şi să bată cu pumnii în mese.

„Eu nu ies aşa de des şi nu vă obosesc. Voi puteţi să vă dezbrăcaţi şi de pantaloni, să vă aşezaţi jos şi să bateţi cu ce vreţi. Nu văd nici un sens ca această persoană, încă nu se ştie dacă e trează sau beată, să vină la noi“, a continuat Voronin. Deputatul PLDM Ion Butmalai a ţinut să-i amintească lui Voronin că în 2005 a devenit preşedinte al Republicii Moldova şi datorită lui Băsescu. Liberal-democratul s-a referit la faptul că în 2005 preşedintele României ar fi îndemnat politicienii să susţină candidatura lui Vladimir Voronin pentru a preîntâmpina perpetuarea crizei politice. Traian Băsescu face, pe 17 iulie, o vizită oficială la Chişinău.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE