2020-11-26 20:06

Lider PNL recunoaște: ”În politică nu mai merge cu ZĂHĂRELUL. S-a terminat!”

 |  20:53
Lider PNL recunoaște: ”În politică nu mai merge cu ZĂHĂRELUL. S-a terminat!”

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat duminică, la o ședință a liberalilor din Sectorul 2, că în politică nu mai merge „cu zăhărelul”. El a spus că e nevoie de oameni care "vor să intre în cărţile de istorie nu pentru că au primit ceva în buzunar şi pentru că au făcut ceva” pentru comunitate.

"Cu gândul acesta trebuie să pornim, că suntem obligaţi să câştigăm, că românii aşteptă mult de la noi, iar acum noi trebuie să livrăm, pentru că de asta am fost aleşi. Şi cu zăhărelul, cum a mers 30 de ani, eu vă spun clar: nu mai merge. S-a terminat! Noi nu mai putem prosti oamenii cum se prosteau înainte. Slavă Domnului că vin şi generaţiile din urmă, că avem mijloace de informare (...) oamenii s-au trezit, umblă în Europa, oamenii vor să vadă o capitală europeană, nu să vadă mormane de mizerii, aşa cum se întâmplă în anumite zone din Bucureşti. Astea sunt aşteptările pe care le au românii”, a afirmat secretarul general al PNL, citat de News.ro.

Sighiartău a precizat că în politică sunt puţini oameni "de caracter”.

"Avem o obligaţie morală de a oferi acelor oameni o alternativă serioasă. O alternativă serioasă înseamnă candidaţi competenţi, care să aibă un background profesional puternic. (...) La fel, consilierii locali să fie oameni reprezentativi care comunică cu cetăţenii şi care nu merg în Consiliul Local ca să mai şpiluiască ei nişte bani sau să mai meargă prin diferite Consilii de Administraţie sau să mai facă câte un bănuţ din nu ştiu ce tranzacţie imobiliară sau ce interese sunt în Bucureşti”, le-a spus Sighiartău colegilor săi din PNL Sector 2.

"România suferă din acest punct de vedere: nu are mulţi oameni de caracter în politică. Indiferent că ne place sau nu, trebuie să recunoaştem: puţini oameni de caracter. Dumneavoastră aveţi alegeri aici, la sector. Aveţi candidaţi, pe unele funcţii sunt câte doi candidaţi, dacă vreţi să duceţi România înainte când sunteţi acolo alegeţi candidaţi şi oameni care să vă reprezinte şi care să fie de caracter pentru că ceilalţi, oricât ar fi de deştepţi, la un moment dat vă lasă. Vă lasă”, a adăugat Sighiartău.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02Parerea ta...

CIUMA ROSIE
02 Feb 2020

sectorul2 din Bucuresti e infestat de securistii GRU adusi de Ontanu-hotzomanu din Transnistria toti au afaceri cu primaria si cu firme de austrieci fac tot felul de smenuri imobiliare si contracte umflate cu pompa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE