2024-04-25 19:39

Lia Olguţa Vasilescu, realeasă fără emoții la șefia PSD Craiova

 |  18:29
Lia Olguţa Vasilescu, realeasă fără emoții la șefia PSD Craiova

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a fost realeasă în funcţia de preşedinte al PSD Craiova, în cadrul conferinţei de alegeri organizată sâmbătă și la care a obținut unanimitate de voturi, fiind singurul candidat pentru această funcţie.

"Noua echipă a PSD Craiova trebuie să pregătească alegerile din 2024. Ştiu că aşa cum aţi câştigat până acum, veţi câştiga şi de acum înainte. Când Lionel Messi a câştigat al şaselea balon de aur, a fost prezentat în felul următor: 'Lionel Messi, fotbalistul imposibil de egalat'. De ce spun despre al şaselea balon? Pentru că din 2012, în frunte cu Olguţa Vasilescu, PSD Craiova a câştigat trei competiţii de alegeri locale, trei competiţii de alegeri parlamentare. Aşa că eu vă propun pentru funcţia de preşedinte al PSD Craiova un primar imposibil de egalat: Lia Olguţa Vasilescu", a spus secretarul general al PSD, Cosmin Vasile, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

După realegerea în funcţia de preşedinte al PSD Craiova, Olguţa Vasilescu a prezentat noul Birou de conducere al organizaţiei: prim-vicepreşedinte - consilierul local Lucian Dindirică, directorul Bibliotecii Judeţene "Alexandru şi Aristia Aman", vicepreşedinţi: Radu Marinescu, Dan Spânu, Dorel Berceanu, Sorin Manda, Cătălin Resceanu, Sorin Dinescu, Alin Şuiu, iar secretar executiv - viceprimarul Craiovei Rela Filip.

Ce personalitate vine ca vicepreședinte al partidului?

Olguţa Vasilescu a cerut ca un loc de vicepreşedinte să fie lăsat liber, pentru că în perioada următoare o personalitate va trece la PSD. "Acest loc v-aş ruga să mi-l daţi ca un cec în alb, pentru că suntem în discuţii foarte avansate cu personalităţi importante ale Craiovei şi aş dori să am acest loc pe care să îl pot oferi la conferinţa de presă la care se va face această trecere în partidul nostru", a spus Lia Olguța Vasilescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-08



Parerea ta...

BEBICA USA
09 Oct 2022

MAI MULT CA SIGUR CA E VORBA DE BOUL DE BARBASU'
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE