2024-04-19 14:42

Klaus Iohannis, un nou ATAC la adresa PSD: ”Nu își poate stăpâni SETEA de putere”

 |  18:40
Klaus Iohannis, un nou ATAC la adresa PSD: ”Nu își poate stăpâni SETEA de putere”

Președintele Klaus Iohannis a comentat moțiunea de cenzură depusă de PSD și demersul ratat din Parlament. Șeful statului a acuzat social-democrații că încearcă doar să saboteze și să pună piedici.

”Sunt unii care încearcă doar să saboteze și să pună piedici. Mă refer la PSD. Am asistat luni la o situația care a frizat ridicolul: zeci de minute s-a așteptat întrunirea cvormului necesar Chiar inițiatorii demersului nu au fost în stare să asigure prezența propriilor parlamentari.

După eșecul previzibil și lamentabil de luni, mă întreb cui i-a folosit toată această discuție politicianistă a PSD, care nu își poate stăpâni setea de putere.

Mulțumesc tuturor formațiunilor parlamentare care au înțeles gravitatea momentului și nu s-au alăturat unor interese strict electorale. Unii lideri PSD continuă să inducă ideea unei noi moțiuni de cenzură.

Încetați cu aceste jocuri cinice, care nu fac decât să provoace neîncredere! S-a putut vedea diferența între oamenii politici responsabili și cei fără soluții, care alimentează știri false și suspiciuni, făcând foarte mult rău propriilor cetățeni.

România trebuie să intre într-o perioadă de dezvoltare accentuată” a transmis Klaus Iohannis.

Șeful statului a făcut referire și la numărul crescut de cazuri de infectări cu noul coronavirus, fapt pe care îl pune tot în seama demersurilor PSD:

”Am sperat sa ajungem sub 100 cazuri pe zi, din pacate lucrurile au luat o cu totul alta turnura si din vina unor politicieni, trebuie sa fim realisti, pregatiti, sa luam masurile atunci cand avem toate datele, indicate de experti” a completat președintele.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-02

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

MAI înființează o structură specializată în găsirea persoanelor DISPĂRUTE

Un bărbat de 43 ani, prins de polițiști cu aproape 3 kg de monede și lingouri pe Aeroportul din Cluj

S-a aflat cu ce a fost OTRĂVIT Aleksei Navalnîi

Zvonurile s-au adeverit. NEYMAR a fost testat pozitiv cu CORONAVIRUS

PSD propune stimulente de risc pentru profesori. Reacția premierului Orban




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE