2024-04-19 16:22

Kelemen Hunor, SFAT pentru PNL și USR: ”Eu sper să mai lase orgoliile!”

 |  21:26
Kelemen Hunor, SFAT pentru PNL și USR: ”Eu sper să mai lase orgoliile!”

După eșecului unei prime întâlniri între foștii parteneri din Coaliție, președintele UDMR, Kelemen Hunor speră ca PNL și USR să lase la o parte orgoliile pentru a se găsi o soluție pentru guvernare.

"Astăzi nu am ajuns la o concluzie și sigur trebuie să vedem fiecare dintre părți ce va discuta când va ajunge înapoi în forurile decizionale", a remarcat liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Ce a observat Kelemen Hunor pe parcursul discuției de miercuri seară a fost lipsa de încredere - "fără încredere e greu să construiești ceva", a subliniat el.

"Ținta noastră este una singură: să găsim soluții într-o formulă sau alta de guvernare pentru toate problemele la care ne confruntăm - valul 4, prețurile la energie, chestiunile legate de inflație, de PNRR. Tot ce înseamnă alte priorități trebuie lăsate până anul viitor", a declarat el.

"Eu sper că fiecare mai lasă din orgoliile prezentate și în dreapta, și în stânga. Nu putem schimba nici votul la moțiunea de cenzură, nici alăturarea  AUR  a celor de la USR, dar ce putem schimba e ziua de mâine", a adăugat el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-13

In legatura cu acest articol...

Dacian Cioloș face ANUNȚUL serii după primele discuții cu cei din fosta Coaliție

Un prim EȘEC în discuțiile dintre Dacian Cioloș, PNL și UDMR. Mesajul lui Florin Cîțu

Orban: Mi-am depus demisia de la șefia Camerei Deputaților. Gruparea demolatoare cu sprijinul lui Iohannis calcă în picioare democrația




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE