2024-04-19 00:42

Kelemen Hunor îl FACE PRAF pe Orban: ”Se comportă de parcă ar veni de pe altă planetă!”

 |  18:42
Kelemen Hunor îl FACE PRAF pe Orban: ”Se comportă de parcă ar veni de pe altă planetă!”

Vicepremierul Kelemen Hunor a afirmat că „Ludovic Orban se comportă de parcă acum ar veni de pe o altă planetă, având o atitudine superioară mai ales faţă de alegătorii maghiari din Transilvania”. El a adăugat că „UDMR îi poate reprezenta şi pe maghiarii din Transilvania, din Ţinutul Secuiesc pentru că de 30 de ani primeşte sprijinul necesar pentru asta”.

„Ludovic Orban se comportă de parcă acum ar veni de pe o altă planetă, având o atitudine superioară mai ales faţă de alegătorii maghiari din Transilvania. UDMR îi poate reprezenta şi pe maghiarii din Transilvania, din Ţinutul Secuiesc pentru că de 30 de ani primeşte sprijinul necesar pentru asta. A spune că noi avem tendinţa de a fi un soi de partid unic, înseamnă că el nu cunoaşte situaţia reală sau că preia lozinci şi stereotipuri vechi, fără a se gândi în prealabil”, a scris Kelemen Hunor, luni pe Facebook. 

Întrebat dacă guvernarea alături de UDMR înseamnă un compromis, Ludovic Orban a răspuns că este o guvernare complicată, dar UDMR este un partener care îşi respectă cele mai multe înţelegeri. Orban a precizat că sunt anumite limite peste care PNL nu trece, dar nu a dorit să dea un exemplu în acest sens.

De asemenea, preşedintele PNL a spus că Harghita este un judeţ aparte, în care românii de multe ori trebuie să se lupte ca să le fie respectate drepturile.

„Harghita, un judeţ aparte, în care românii chiar de multe ori trebuie să lupte ca să le fie respectate drepturile, iar obligaţia noastră ca partid de guvernământ, e obligaţie constituţională, legală şi morală este aceea să garantăm drepturile românilor şi în general drepturile fiecărui cetăţean român”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Harghita.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-09

In legatura cu acest articol...

PSD iese la atac: ”BNR confirmă - Guvernul Cîţu fură 285 de lei de la fiecare român”

Decizie defintivă în cazul lui Mircea Sandu, în dosarul în care era acuzat de luare de mită

Anunț important al ministrului Energiei: Ce se întâmpă cu taxarea suplimentară a românilor cu centrală de apartament

Mugur Isărescu avertizează: Creșterile de prețuri din toamnă vor fi foarte mari




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE