2024-04-19 15:01

Kelemen Hunor e mulțumit de rezultatele alegerilor. Câți primari are UDMR

 |  16:42
Kelemen Hunor e mulțumit de rezultatele alegerilor. Câți primari are UDMR

Liderul UDMR Kelemen Hunor consideră că Uniunea a obținut, după alegerile locale, „un rezultat extrem de bun”, având 199 de primari față de 195 câți avea înainte. În ce privește Primăria Târgu-Mureș, Kelemen vorbește despre „o strategie electorală câștigătoare”, potrivit Mediafax.

Kelemen Hunor a declarat, luni, într-o conferință de presă, că Uniunea are, potrivit datelor de până la această oră, 199 de primari, față de 195 câți a avut după alegerile din 2016.

„Vorbesc de primarii care au câștigat alegerile sub sigla UDMR, pentru că sunt nouă sau zece independenți care au fost susținuți de noi și au câștigat”, a spus liderul maghiar.

De asemenea, acesta a menționat câteva localități unde Uniunea va avea mai mulți consilieri, precum Sfântu Gheorghe de la 15 la 18, Târgu Secuiesc de la 11 la 13 sau județul Covasna, unde față de 20 de consilieri județeni acum sunt 22.

Uniunea a câștigat județele Covasna, Harghita, Mureș și Satu Mare, a adăugat Kelemen Hunor.

„Cu 199 de primari considerăm că este un rezultat extrem de bun”, a completat acesta.

Kelemen a vorbit apoi despre rezultalele de la Târgu Mureș, unde Soos Zoltan a ieșit câştigător la Primărie: „Am câștigat, după 20 de ani, foarte convingător. Anul trecut în noiembrie l-am nominalizat pe domnul Soos Zoltan candidat UDMR, în februarie am luat o decizie și am spus că va candida independent. A fost o strategie electorală câștigătoare și avem astăzi un rezultat excepțional”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-28

In legatura cu acest articol...

Ce OFERTĂ face Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

BEC. Care este situația la primăriile de sectoare, după numărarea a peste 90% dintre voturi

Fost concurent la EUROVISION, ales președinte al CJ TIMIȘ

Vlad Voiculescu: Bairamul s-a terminat; corupții să PLECE acum!!!




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE