2020-12-02 04:51

Iresponsabilitatea liberalilor atinge cote inimaginabile

 |  13:00
Iresponsabilitatea liberalilor atinge cote inimaginabile

PSD susține, într-un mesaj pe Facebook că iresponsabilitatea liberarilor este la cote inimaginabile, iar faptul că România nu are acum un guvern cu puteri depline pune sănătatea și siguranța românilor în pericol.

”Iresponsabilitatea liberalilor atinge cote inimaginabile. Cum să spui că PSD e de vină pentru că tu, premier desemnat, ai fugit cu 10 minute înainte de vot? Pentru că nu te votau nici colegii tăi?!”, au scris, vineri, reprezentanţii PSD pe pagina de Facebook.

Aceştia, folosind hastag-ul utilizat de Florin Cîţu ”RomaniiTrebuieSa Stie” spun că românii trebuie să ştie pentru ce ”sănătatea şi siguranţa lor a fost pusă în pericol”.

”Pentru că Ludovic Orban ar fi rămas şomer, iar singurul proiect de ţară al PNL, anticipatele ar fi picat. Acesta este singurul motiv pentru care ieri România nu a avut instalat un guvern cu puteri depline, în măsură să ia deciziile cruciale pentru sănătatea şi siguranţa românilor”, a mai transmis PSD.

Florin Cîţu şi-a depus, joi, mandatul de premier desemnat cu puţin timp înainte de votul programat în Parlament.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-13Parerea ta...

MARINELU
13 Mar 2020

Votati PENELE! Singurul partid care are grija de dumneavoastra!
OVIDIU
14 Mar 2020

Actualul guvern compus din oameni scoliti si condus de Lucovid Orban a reusit sa depaseasca culmile incompetentei. Pe langa ei Dancila pare expert Nobel.
CONSTANTIN
14 Mar 2020

Guvernul Liberal a declarat clar ca nu accepta sa faca jocul marsav al psd!!Nu putea sa conduca ,sa legifereze astel incat sa obtina rezultate pozitive!! PNL poate nu este partidul cu o platforma politica sociala evidenta dar nici psd nu a dovedit ca se omoara pentru cetateni!Spoiala cu salariile si pensiile a folosito pentru a pacali electoratul!Elita psd ,a tot acumulat prin jaf ,minciuni si hotii averi si putere ,pe cai fruduloase!!!Unde s soselele,spitalele,investitiile ,locurile de munca promise??De la Iliescu /criminal/la Dancila ,/analfabeta / nici un psd ist nu sa"" ömorat"" cu respectarea promisiunilor din campaniea electorala!!In schimb a dobandit averi fabuloase ,furand!!Astea s fapte ,realitatea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE