2023-06-02 17:47

ION îl va înlocui pe premierul Ciucă la unele întâlniri oficiale: ”L-am asumat cu toate glumele”

 |  21:53
ION îl va înlocui pe premierul Ciucă la unele întâlniri oficiale: ”L-am asumat cu toate glumele”

Premierul Nicolae Ciucă vrea să-l trimită pe ION - inteligența artificială a guvernului, la întâlniri oficiale. Cel puțin așa a spus joi, în fața membrilor Camerei de Comerț Americane.

La viitoarea întâlnire cu membrii Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham) îl va trimite pe consilierul său onorific - inteligenţa artificială ION- a declarat Nicolae Ciucă, potrivit Agerpres.

Premierul a participat la Adunarea Generală Anuală a Membrilor Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham), unde a vorbit şi despre domeniile IT&C, tehnologie şi cercetare-dezvoltare.

„Am să fac în aşa fel încât data viitoare, la următoarea activitate AmCham, o să îl trimit pe ION. Sper ca până atunci să termine de acumulat, de învăţat şi să participe la astfel de activităţi. Am o foarte mare încredere. Este un proiect al tinerilor români, l-am asumat cu toate glumele, îl voi asuma şi a doua oară şi a treia oară, pentru că este un proiect al românilor, al cercetătorilor români în domeniu. A fost o idee excepţională şi am încredere că ea va produce efecte. Ca atare, doar prin acest exemplu, potenţialul nostru în IT&C, în inteligenţă artificială şi în cercetare-dezvoltare sunt oportunităţi de asemenea, doamnelor şi domnilor investitori, membri ai AmCham, unde vă aşteptăm cu mare încredere", a spus Ciucă.

Nicolae Ciucă l-a prezentat pe 1 martie, la Palatul Victoria, pe ION - 'consilier onorific' care foloseşte inteligenţă artificială, un proiect dezvoltat de către cercetătorii români.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE