2024-04-24 12:37

Iohannis, mesaj pentru români înainte de alegeri: ”Vă îndemn să veniţi la urne în număr cât mai mare”

 |  19:24
Iohannis, mesaj pentru români înainte de alegeri: ”Vă îndemn să veniţi la urne în număr cât mai mare”

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri seara, un mesaj de la Palatul Cotroceni, cu câteva ore înainte de încheierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

"Suntem aşteptaţi la urne pentru a decide direcţia ţării noastre pentru următorii patru ani. Există reguli sanitare stricte, bine elaborate și implementate, astfel încât în ziua votului riscul de infectare să fie redus la minimum pentru toți participanții la procesul electoral, indiferent de localitatea în care votează. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive de îngrijorare suplimentare.

Vă îndemn, așadar, să veniți în număr cât mai mare la urne și să vă faceți auzită vocea. Pe 6 decembrie folosiţi cu înţelepciune puterea uriaşă a votului! Alegeţi cu responsabilitate, cu gândul la prezent.

Pe 6 decembrie, România se poate despărţi definitiv de cei care au ţinut-o în subdezvoltare, de cei care au încercat să o abată de la parcursul său european", a spus preşedintele.

De la centrul de vaccinare Romexpo, Iohannis a îndemnat, joi, românii să meargă la vot pentru a evita situaţia din 2016, când PSD a câştigat alegerile pe fondul unei prezenţe reduse la vot.

De asemenea, preşedintele a spus că PNL se află pe primul loc în sondaje, că îl bucură această situaţie şi că şi-ar dori ca liberalii să câştige alegerile parlamentare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE