2024-04-19 12:29

George Simion dă ULTIMATUM Guvernului: Cere demisia lui Vlad Voiculescu și a lui Raed Arafat

 |  18:26
George Simion dă ULTIMATUM Guvernului: Cere demisia lui Vlad Voiculescu și a lui Raed Arafat

Copreședintele AUR George Simion cere demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a secretarului de stat în MAI Raed Arafat. Simion a dat și un ultimatum celor doi pe care îi consideră vinovați de tragedia de la Matei Balș.

"Așteptăm aceste demisii până mâine la ora 5.00. Dacă mâine la ora 5.00 nu vor veni aceste demisii o să fim în fața Ministerului Sănătății pentru că nu este posibil așa ceva. Nu este posibil dublul standard pe care domnul Voiculescu îl folosește în acest moment.

Când era în opoziție cerea demisii. După Piatra Neamț a cerut demisii. E ministrul sănătății, totuși. Nu e posibil ca domnul Arafat să treacă prin toate aceste incendii, prin Colectiv, Maternitatea Giulești, ce s-a întâmplat în Munții Apuseni, prin Piatra Neamț și Matei Balș și să fie 'nemuritor și rece'.

Nu e posibil ca noi, poporul român, să fim batjocoriți în asemenea hal. Să-și dea cineva demisia acum, pentru că dacă era un guvern de altă coloratură politică Klaus Iohannis asta făcea: cerea demisii. E guvernul lui de data asta", a spus George Simion pentru Antena3.

Un incendiu a avut loc în această dimineață la un pavilion al spitalului Matei Balș din Capitală, pacienții fiind evacuați. Incendiul a avut loc la parterul unui corp de cladire, în care se aflau în jur de 100 de persoane, conform reprezentanților spitalului. Reprezentanții ISU spun că au evacuat 120 de pacienți. În urma incendiului, cinci persoane au murit.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE