2024-04-24 11:00

Garry Kasparov îl critică pe Putin la București: E un DICTATOR!

 |  22:06
Garry Kasparov îl critică pe Putin la București: E un DICTATOR!

Gary Kasparov, unul dintre cei mai influenți oponenți ai lui Vladimir Putin, a spus, vineri, la București, că liderul de la Kremlin este un dictator și că abia așteaptă să fie tras la răspundere pentru tot ce a făcut.

„Nu știu ce face președintele Putin, știu de dictatorul rus. Dacă îi spui președinte, îi dai mai multă credibilitate în sistemul politic fals folosit în Rusia. Sper ca într-o zi să fie adus în fața justiției pentru cele comise, infracțiuni și altele. Sunt sigur că atunci când se va prăbuși regimul, și dictatorul se prăbușește. Nu o să-l ajute nimeni. Cei care au curajul să protesteze în Rusia merită sprijinul și respectul nostru”, a spus Garry Kasparov, într-o conferință de presă susținută la București.

El s-a referit și la situația din Belarus, unde conduce cu mână de fier aliatul lui Putin, Aleksandr Lukașenko. „Zilele dictaturii din Belarus sunt numărate. Și indiferent ce face Putin, că trimite oameni sau bani, doar prelungește agonia până când Belarus va fi liber”, este previziunea pe care o face Garry Kasparov..


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE