2021-01-20 05:54

Gabriela Firea sare în apărarea celor nevoiași: De ce se spune că pensiile, alocațiile, reprezintă pomeni?

 |  11:19
Gabriela Firea sare în apărarea celor nevoiași: De ce se spune că pensiile, alocațiile, reprezintă pomeni?

Gabriela Firea a declarat luni, la Antena3, că Guvernul PNL nu găsește niciodată bani de pensii și de alocații pentru copii și acuză actualii guvernanți ca plănuiesc să majoreze taxele și impozitele, dacă vor rămâne la putere.

"Noi știm chiar de la oamenii apropiați lor, și anume că, în cazul în care vor rămâne la Guvernare, intenționează să crească taxele și impozitele." a spus Firea, în direct, la Antena3.

„De ce nu se găsesc niciodată bani pentru români, pentru cetățeni? De ce se spune de fiecare dată, din partea lor, că alocațiile, pensile, reprezintă pomeni? După o viață de muncă, eu cred că nu poți să spui despre un pensionar din România că așteaptă o pomană. De asemenea, dreptul copilului de a primi o alocație din partea statului, nu cred că această suma poate fi trecută la pomeni.

Actualul Guvern a tăiat 26% din dreptul pensionarului din România de a i se majora, conform legii, pensia. S-au dat 14%, s-au tăiat 26%." a mai spus fostul Primar al Capitalei.

Aceasta a făcut referire și la anunțul lui Marcel Ciolacu care a anunțat că va demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie specială: "Mi se pare foarte corect principiul: cât contribui atât primești."


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE