2024-04-19 21:34

Gabriela Firea lansează noi ACUZAȚII: ”Oamenii ăştia s-au îmbogăţit în pandemie!”

 |  23:14
Gabriela Firea lansează noi ACUZAȚII: ”Oamenii ăştia s-au îmbogăţit în pandemie!”

Gabriela Firea a izbucnit după tragedia de la Victor Babeş. Fostul primar al Capitalei spune că greul cel mai mare l-au dus românii care au avut de suferit din cauza acestor restricţii și că mulți s-au îmbogățit în pandemie.

„Toată lumea era surprinsă de ceea ce se întâmplă. Greul l-a dus românii care au stat sub atâtea restricţii, medicii care s-au confruntat cu aceste reguli. Nu s-au găsit soluţii pentru a duce o viaţă cât de cât normală. Toată presiunea pe medici şi pe unităţile spitalicesc nu aveau cum să dea ceva bun. Acele secţii mobile nu trebuiau funcţiona pe o perioadă lungă. Domnul Tătaru şi Arafat spuneau la început că vor aduce în curtea acelui spital 10 tiruri. E bine totuşi că nu s-a luat această măsură. Medicul e foarte important. Cine a oprit Ministerul să organizeze concursuri pentru posturi. Aceasta e adevărata criză.

Vreau să spun în ce măsură au fost duse persoanele transferate de la Foişor, primele au şi decedat. Dacă cineva va cerceta, va descoperi că persoanele decedate nu erau transportabile. Orice medic speicalist poate confirma. Eu nu vreau să consum multe minute, dar pun această întrebare. Dacă toate ţările civilizate au făcut testare în masă, la noi de ce nu se întâmplă. Cu vaccinarea cei care se vaccinează înainte sunt criticaţi că de ce au făcut-o, cei care nu sunt vaccinaţi sunt arătaţi cu degetul.

Pare că e o ţară de personaje intangibile. Înţeleg politica până la un anumit punct, dar când asta duce la deces, îmbolnăviri, de ce nu facem şi noi ca în alte ţări, vaccinare în scară largă, testare în masă. Unităţile mobile ATI au avut probleme. Aceste reparaţii vă daţi seama cum au fost făcute. Inginerul de la firma de mentenanţă nu a vrut să intre să vadă despre ce e vorba. Compania câştigă bani doar pentru că s-au achiziţionat aceste staţii mobile. Oamenii ăştia s-au îmbogăţit în pandemie.”, a declarat Gabriela Firea pentru RTV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE