2020-12-05 04:08

Gabriela Firea îl provoacă pe Nicușor Dan: Nu mi-e frică de o dezbatere cu el. Dar oare va veni?

 |  09:51
Gabriela Firea îl provoacă pe Nicușor Dan: Nu mi-e frică de o dezbatere cu el. Dar oare va veni?

Gabriela Firea candidează pentru un nou mandat de primar general iar principalul său candidat este Nicușor Dan, susținut de PNLși USR-PLUS.

Gabriela Firea, a declarat aseară la România TV că nu îi este teamă de o dezbatere cu Nicușor Dan și s-a întrebat retoric dacă nu cumva candidatul PNL s-ar prezenta.

Realizatorul Victor Ciutacu a întrebat-o pe Gabriela Firea dacă se va duce la o eventuală dezbatere cu Nicușor Dan. Primarul general a zâmbit:

"Dar oare se va prezenta?... Nu mi-e frică de o dezbatere cu Nicuşor Dan. Vreau să particip la o dezbatere şi pe alte zone din ţară. Noi sperăm să nu avem surprize şi să dăm jos actualul Guvern, pentru că este incapabil să vină cu soluţii în această situaţie pandemică. La momentul la care vorbim, avem, voturile necesare ca Guvernul să plece acasă. Toate sondajele arată că ţara nu se îndreaptă într-o direcţie bună cu acest Guvern", a mai spus Gabriela Firea legat de alegerile care urmează să aibă loc.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost la șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat cu focuri de artificii în prezența premierului Ludovic Orban. La fața locului, nu erau nici muncitori, nici utilajele specifice unui șantier. ”Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un... foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.

Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni.”, arată Gabriela Firea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE