2024-04-19 02:28

Gabriela Firea face APEL la forțele de ordine: ”Oamenii nu au ieșit în stradă de plăcere”

 |  21:38
Gabriela Firea face APEL la forțele de ordine: ”Oamenii nu au ieșit în stradă de plăcere”

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, consideră că o intervenţie în forţă pentru degajarea zonei va dovedi faptul că Jandarmeria şi Poliţia acţionează pe baza unor duble standarde.

"Fac apel la forţele de ordine să se gândească la faptul că aceşti oameni nu au ieşit în stradă de plăcere, de bine, ci dimpotrivă.

Şi să pună în balanţă că reprezentanţii Guvernului nu şi-au onorat partea lor de datorie, de responsabilitate faţă de cetăţeni.

Şi atunci să nu se mire că, din disperare, din cauza înăspririi rstricţiilor, la peste un an de la debutul pandemie, când ni se spunea că e doar o gripă uşoară, acum s-a ajuns la proteste stradale.

În anumiţe ţări europene protestele au început mai devreme şi au fost de amploare. Chiar dacă au ieşit mai târziu, românii au îndurat şi suferit foarte mult.

Dacă forţele de ordine vor înţelege să rezolve problema alungându-i şi bătându-i pe protestatari, în timp ce la alte proteste doar supravegheau zona, înseamnă că avem dublă măsură", a spus prim-vicepreşedintele PSD, luni, la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-29

In legatura cu acest articol...

Se introduc noi RESTRICȚII? Raed Arafat: ”Sper să ne oprim aici!”

UPDATE: A doua zi de PROTESTE în mai multe orașe. Scandal cu jandarmii




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE