2024-04-20 01:42

Gabriel Mutu, angajări pe criterii personale la Primăria Sectorului 6

 |  13:10
Gabriel Mutu, angajări pe criterii personale la Primăria Sectorului 6

Gabriel Mutu, primarul marionetă al Sectorului 6, are o viață personală destul de agitată deși, la prima vedere, este un soț și cap de familie model. Edilul este căsătorit de 26 de ani cu soția sa, Claudia, cei doi având un băiat în vârstă de 21 de ani.

Însă Gabriel Mutu iubește nu numai banii și puterea (atât cât îi permit sforile trase de păpușarii Dragnea, în trecut, sau Magiunică în prezent!), dar și femeile cu care colaborează! Deși a încercat din răsputeri să țină la secret acest capitol neortodox din viața sa, se cunoaște faptul că Gabriel Mutu s-a împărțit în ultimii ani între soție și două amante!

Cine este Oana Andreea Baba, prima femeie cu care Mutu și-a ”tradus” soția

Prima femeie care l-a făcut pe Gabriel Mutu să calce strâmb a fost sibianca Oana Andreea Baba, aceasta fiindu-i alături actualului primar de la Sectorul 6 încă din perioada de când acesta era senator PSD.

Oana Andreea Baba a părăsit orașul natal, Sibiu, în 2004 atunci când a venit în Capitală pentru a se realiza profesional. Doi ani mai târziu, în 2006, ocupa o funcție de consilier parlamentar. În 2008 drumurile lui Gabriel Mutu și Oana Andreea Baba s-au intersectat pentru prima oară, actualul primar al Sectorului 6 obținând primul mandat de senator PSD, iar Oana Andreea Baba i-a devenit consilier, post pe care l-a păstrat până în 2016. Mai mult, Oana Andreea Baba a fost și expert în cadrul Comisiei pentru Politică Externă unde Gabriel Mutu era vicepreședinte!

Cel care le-a făcut cunoștință celor doi amanți a fost un om de afaceri din Sibiu, Teodor Octavian Oprescu.

Mutu, Baba și Oprescu sunt totodată și membri fondatori ai Asociatiei "Gabriel Mutu Alături de tine", înființată în luna mai a anului 2015, când politicianul traseist își pregătea terenul pentru preluarea Primăriei Sectorului 6.

Teodor Octavian Oprescu este administratorul unic al firmei S.C. TIM SIB SRL din Sibiu, care a obținut, fără licitație, contractul de 132.000 de lei pentru ziarul de propagandă al Primăriei Sectorului 6 și, implicit, al edilului Gabriel Mutu.

În plus, Teodor Octavian Oprescu a fost asociat cu Oana Andreea Baba la firma CREATIVE ADVERTISING WORKS – S.R.L., radiată între timp!

Prima măsura luată de Mutu în calitate de primar: Oana Andreea Baba, director la DGASPC Sector 6

În prezent, Oana Andreea Baba este Director Executiv de comunicare la DGASPC sector 6, instituție aflată în subordinea Consiliului Local Sector 6, post pe care îl ocupă din luna septembrie a anului 2016. Aceasta a fost instalată în funcția precizată, la solicitarea expresă a primarului Gabriel Mutu care vroia să o aibă în continuare aproape de el la fel cum s-a întâmplat în perioada când actualul edil al Sectorului 6 era senator PSD!

Conform declarației de avere din 2019, Oana Andreea Baba deține două apartamente în Sectorul 6, ambele luate cu credit ipotecar (unul în 2013, celălalt în 2018, scandența la ambele fiind în anul 2043). Pentru cel de 40mp a luat un credit de 44.000 de euro, iar pentru cel de 83,49 mp un alt credit de 73.836 de euro.

Tot din declarația de avere a Oanei Andreea Baba reiese faptul că, în 2019, a câștigat din salariul de director executiv de comunicare la DGASPC Sector 6 suma de 131.366 de lei, iar din postura de manager al unui proiect program integrat pe Educație, suma de 65.163 de lei.  

Sătulă de minciunile lui Mutu, Baba a revenit la prima sa dragoste și a spus: Da.

Revenind la legătura extraconjugală a primarului Gabriel Mutu cu fidela sa colaboratoare, Oana Andreea Baba, trebuie spus că aceasta a luat sfârșit în 2017, când aceasta sătulă să aștepte divorțul edilului s-a întors la prima sa dragoste: Ciprian Fulea, consilier local PNL Sibiu. Cei doi s-au cunoscut în vara lui 2004 și spun că a fost dragoste la prima vedere. După câțiva ani, drumurile lor s-au despărțit deoarece Oana  Andreea Baba s-a mutat în Capitală. În 2017 s-au regăsit iar în 2018 a venit pe lume fiica lor, Maria Victoria. Iar în luna iunie a acestui an, Fulea a cerut-o în căsătorie și Oana a acceptat, nunta urmând a avea loc anul viitor!

Unde sunt oare timpurile când Oana Andreea Baba, vârful de lance al lui Gabriel Mutu, lua cu asalt întâlnirile dintre Ștefan Florescu (candidatul etern la Primăria Sectorului 6) și seniorii PSD și, fără a-i păsa că se află în spațiul public, urla grotesc la pensionarii din Sectorul 6: ”Trădătorii!!!”

Gabriel Mutu s-a consolat rapid cu o sexy consilieră dintr-un sector alăturat!

Gabriel Mutu s-a consolat după un an de liniște conjugală și, în anul 2018, a umplut golul lăsat de Oana Andreea Baba, cu o tânără fată de polițist, un fotomodel pasionat de politică și administrație locală, aflată în curtea primarului PSD de la Sectorul 5, Daniel Florea. Cea care i-a căzut cu tronc lui Gabriel Mutu, este Cristina Alexandra Florea (fără nicio legătură de rudenie cu primarul Sectorului 5), vicepreședinte PSD sector 5 și președinte TSD sector 5.

Gabriel Mutu a pus ochii pe noua sa pradă la una dintre întâlnirile social democraților care s-a încheiat, cum altfel, cu o petrecere de pomină! Dacă a fost dragoste la prima vedere sau nu, asta nu se știe dar cert este faptul că atât Gabriel Mutu cât și Cristina Alexandra Florea au considerat că relația poate fi benefică pentru ambele părți!

Cine este concubina numărul doi, Cristina Alexandra Florea

Cristina Alexandra Florea și-a făcut loc în politică la numai 25 de ani. Aceasta este fotomodel, absolventă a Facultății de Litere și fată de polițist.Debutul în viața politică și l-a făcut în aprilie 2014.

Cristina Alexandra Florea a fost numită consilier personal al unui secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor. O lună mai târziu, modelul sexy devenea vicepreședinte CA de la Spitalului Witting, instituție aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Ulterior, în septembrie 2014, Cristina Alexandra Florea a devenit membru în Consiliul de Supraveghere al asocierii SC Alpha Rocas și Millenium ProDesign SRL. Acolo ajunge tot ca reprezentant al unei entități de stat. În cazul de față, fata era reprezentant al Companiei Naționale Aeroporturi București SA (CNAB).

În perioada 2014 – 2015, Cristina Florea era director de cabinet la Ministerul Transporturilor. În 2016, la doar 27 de ani, Cristina Florea a candidat pe listele Alianței electorale PSD+UNPR pentru un post de consilier local la Sectorul 5.

Înainte de a face acest pas, Cristina Alexandra Florea a țintit mai sus și a participat la concursul pentru ocuparea unui post de administrator la Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA Constanţa.

Dosarul i-a fost respins din cauză nu nu a putut dovedi că are „experienţă în administrarea/managementul unor întreprinderi publice sau societăţi comerciale profitabile din domeniul de activitate al SN Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu SA”, potrivit Replicaonline.

Publicație citată scria că Florea Alexandra Cristina este „şefă de cabinet a fostului secretar de stat PSD Dragoş Ţiţea, patron de păcănele pus să coordoneze, cu atâta competenţă şi profesionalism, întregul domeniu aero-naval din România”.

Sursele publice de venit ale Alexandrei Cristian Florea

Cristina Alexandra Florea deține un autoturism VW Golf 6, fabricat în anul 2010. Ea are în conturi aproape 70.000 de lei. Pe de altă parte, fata are și două credite, ambele scadente în anul 2022. Valoarea datoriilor este mai mică decât lichiditățile din conturi – 60.000 de lei.

În anul 2018, Florea Alexandra Cristina a câștigat aproximativ 153.000 de lei. Aproape 59.000 de lei au venit în baza unui job de consilier la Senatul României. Ea a mai luat aproape 13.000 de lei din indemnizația de consilier local. Fata și-a completat veniturile cu 26.000 de lei ca membru în Consiliul de Administrație al Teletrans SA.

Salariul de bază de 20.000 de lei din a venit de la Ministerul Transporturilor. La acești bani s-au adăugat 36.000 de lei din indemnizația primită în calitate de administrator special în cadrul Autorității pentru Administrarea Activelor Statului. Cristina Alexandra Florea este vicepreședinte PSD sector 5 și președinte TSD sector 5.

Pasionată de tras cu ochiul și urechea

În anul 2010, Cristina Alexandra Florea a absolvit Facultatea de Litere. La „Litere” a ales specializarea Relații Internaționale și Studii Europene.

În anul 2013, Florea Cristina Alexandra a primit de la Centrul de strategii avansate din București certificatul de absolvire a cursurilor intensive de „Securitate și Intelligence”. În același an, Alexandra Florea a intrat în posesia certificatului de absolvire a cursului de perfecționare „Politică externă și diplomație”, emis de Institutul Diplomatic Român.

În anul 2014, Cristina Florea a absolvit Colegiul Național de Apărare. A a primit certificat pentru cursul „Introducere în securitatea națională”. În același an absolvea și un master în științe politice.

Cele două relații de amantlâc ale primarului Gabriel Mutu au abordări diferite. Astfel, dacă în cazul Oanei Andreea Baba nu se prea ferea de ochii lumii, situația cu Alexandra Cristina Florea este total diferită! Majoritatea întâlnirilor dintre Gabriel Mutu și Alexandra au loc la un al doilea birou al edilului, situat la etajul al doilea dintr-un imobil din strada Constantin Aricescu, de unde cei doi amanți vin și pleacă separat, dar și în timpul unor vacanțe petrecute în afara țării. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE