2024-04-25 03:40

Fostul ministru Vîlceanu, îndemn pentru colegii liberali: ”Hai să RUPEM minciuna asta de coaliție!”

 |  21:23
Fostul ministru Vîlceanu, îndemn pentru colegii liberali: ”Hai să RUPEM minciuna asta de coaliție!”

Noul conflict din PNL apărut între Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu a pus din nou pe tapet problema respectării înțelegerii din coaliție. În acest context, fostul ministru liberal, Dan Vîlceanu îi îndeamnă pe colegii săi să se despartă de PSD înainte de campania electorală.

Dan Vîlceanu a atras atenția că pentru PNL va urma o catastrofă electorală dacă nu se rupe de PSD.

„Eu sunt unul dintre cei care consideră că PNL trebuie să iasă din ipocrizia asta: stai cu PSD de mână la guvernare, dar ești împotriva PSD sau PSD stă cu tine de mână la guvernare, dar e împotriva PNL”, a spus Vîlceanu pentru B1tv.

Vîlceanu a mai spus că dacă PNL va intra în alegerile de anul viitor cu PSD de mână „va suporta un dezastru electoral”.

Deputatul PNL a insinuat apoi că Iohannis începe să devină irelevant:

„Haideți să gândim logic politica, să zicem așa. De ce să-l mai ataci pe dl președinte Iohannis, când e în ultima jumătate de mandat și practic, din punct de vedere politic, își termină misiunea?”.

Întrebat dacă nu Iohannis e cel care decide în PNL și ia hotărâri privind rotativa, el a răspuns: „rotativa e decisă în protocol. De aceea persoane ca mine spun ”hai să rupem minciuna asta de coaliție, că n-o să ne înțelegem niciodată și să înțelegem că nu poți să intri în campanie ținându-te de mână cu PSD și să-și care pumni în cap încontinuu…”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE