2021-09-22 00:36

Florin CÎȚU nu exclude apariția unui al treilea candidat la Congresul PNL: „Orice este posibil...”

 |  10:43
Florin CÎȚU nu exclude apariția unui al treilea candidat la Congresul PNL: „Orice este posibil...”

Premierul Florin Cîțu nu a exclus, sâmbătă, varianta apariției unui al treilea candidat la Congresul PNL care va avea loc în septembrie. ”Orice este posibil”, a spus Cîțu, prezent la alegerile PNL București , întrebat de jurnaliști despre un astfel de scenariu, informează Hotnews.ro.

El a mai precizat că a discutat cu Dan Motreanu și Ilie Bolojan în ultima vreme, însă nu despre Congresul partidului.

De asemenea, întrebat dacă se teme că Guvernul pe care îl conduce va rămâne fără majoritate parlamentară după congres, având în vedere că Ludovic Orban este șef la Camera Deputaților, premierul a spus că guvernul este unul stabil și lucrurile vor reveni la normal imediat după încheierea alegerilor interne.

În același timp, Cîțu a exclus scenariul în care după congresul PNL ar avea loc o restructurare sau remaniere care să afecteze modul în care sunt împărțite portofoliile între partidele din coaliție.

El a făcut aceste precizări în contextul în care ministrul Cristian Ghinea declara vineri seara, la Timișoara, că USR-PLUS iese de la guvernare dacă se schimbă ceva în structura portofoliilor după alegerile din PNL. Cîțu a subliniat că există un acord al coaliției care rămâne în picioare, comentând că și cei de la USR sunt în campanie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE