2024-04-24 02:57

Florin Cîțu își dorește o funcție la CONDUCEREA PNL: ”Am o experiență care poate ajuta partidul”

 |  18:44
Florin Cîțu își dorește o funcție la CONDUCEREA PNL: ”Am o experiență care poate ajuta partidul”

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, la Parlament, că își dorește o funcție în structurile de conducere ale PNL, precizând că experiența pe care a acumulat-o în funcțiile pe care le-a ocupat până acum ”poate să ajute partidul”.

Întrebat dacă la congresul pe care liberalii ar trebui să-l organizeze în acest an va candida pebtru o funcție de la vârful partidului, Florin Cîțu a răspuns: ”Bineînțeles. (...) Am spus întotdeauna că experiența pe care am acumulat-o ca parlamentar, ministru de Finanțe și premier este o experiență care poate să ajute partidul în perioada următoare”.

Întrebat, de asemenea, care este relația lui cu Ludovic Orban în acest moment, Florin Cîțu a precizat: ”Este una foarte bună”.

Actualul lider al PNL, Ludovic Orban, și-a anunțat deja intenția de a candida pentru un nou mandat în fruntea liberalilor. El a reiterat acest lucru într-o declarație de la finalul săptămânii trecute.

”Candidez cu o carte de vizită cunoscută de colegii mei şi care e, practic, un argument puternic pentru a putea să mă prezint în faţa colegilor cu un proiect pe următorii patru ani, care să permită PNL să realizeze pentru România tot ce a promis”, a spus Ludovic Orban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE