2024-04-16 22:38

Florin Cîțu e optimist: Vom avea cea mai mare CREȘTERE economică din UE

 |  19:23
Florin Cîțu e optimist: Vom avea cea mai mare CREȘTERE economică din UE

Florin Cîțu a vorbit duminică despre situația financiară a României la Conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Gorj și a dat asigurări că prioritatea partidului va rămâne guvernarea, în ciuda competiției dintre el și Ludovic Orban.

Premierul a afirmat că se estimează că în anul 2021 România va avea cea mai mare crștere economică din Uniunea Europeană, iar dacă lucrurile merg în acest fel în continuare, „o să avem o premieră, o creştere economică care să înceapă cu două cifre”.

„Eu le garantez românilor că alegerile din PNL nu vor afecta în niciun fel  guvernarea României. Guvernarea României merge foarte bine, avem estimări pentru cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană din 2021 şi vă spun că dacă mergem în ritmul ăsta o să avem o premieră, o creştere economică cu două cifre, care să înceapă cu două cifre. Vreau să le garantăm astăzi românilor că şi dumneavoastră veţi face în fiecare zi acelaşi lucru: ne vom face treaba mai departe, chiar dacă avem această competiţie în PNL şi guvernarea va merge bine”, a declarat Florin Cîţu, potrivit news.ro.

Premierul le-a transmis investitorilor străini că va avea grija că stabilitatea financiară a României nu o să aibă de suferit, indiferent de tensiunile din partid.

”Simt să facem aceste mesaje pentru români pentru că toţi se uită la noi şi se mai uită la noi cineva, se uită la noi investitorii străini. Şi am mesaj şi pentru investitorii străini. Le garantez că indiferent de ce cifre aud, aruncate în această campanie, mă voi asigura că stabilitatea financiară a României nu are de suferit, că  mergem mai departe cu programul de deficit bugetar pe care l-am estimat şi nu au de ce să se îngrijoreze. Le garantez tuturor că vremea PSD, când rectificările bugetare se făceau la partid, a trecut. Nu voi permite aşa ceva atât  timp cât eu voi fi în fruntea acestui guvern. O rectificare bugetară se face pentru toţi românii, în interesul tuturor românilor şi ţine cont de condiţiile financiare ale unei ţări”, a declarat Florin Cîţu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-11

In legatura cu acest articol...

Florin Cîțu, mesaj tranșant pentru liberali: ”Să le arătăm românilor că nu suntem ca PSD!”

Alegeri în PNL. Orban: “Unii numără filiale. Eu nu număr filiale, deși ar fi în avantajul meu”

Ludovic Orban: ”Am devenit sac de BOX pentru colegii mei. Sunt mai obișnuit să fiu atacat de PSD”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE