2024-04-24 09:44

Florin Cîțu, comentariu INEDIT despre alegerile din USR PLUS: ”Este clar că este o PENALIZARE”

 |  20:50
Florin Cîțu, comentariu INEDIT despre alegerile din USR PLUS: ”Este clar că este o PENALIZARE”

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi la Râmnicu Vâlcea, că rezultatul alegerilor interne pentru şefia USR PLUS unde candidatul Dacian Cioloş a obţinut scorul cel mai mare, reprezintă o penalizare pentru cei care au scos partidul de la guvernare. Şeful Guvernului a adăugat că nu se va ruga de reprezentanţii acestei formaţiuni să vină la guvernare.

„În aceea ce priveşte alegerile de la USR PLUS, eu nu văd aici o surpriză, este clar că este o penalizare pentru cei care au scos de la guvernare USR PLUS şi s-au alăturat celor de la AUR. Aşa văd eu lucrurile”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat într-o conferinţă de presă susţinută joi la Râmnicu Vâlcea cum comentează rezultatul primului tur al alegerilor pentru şefia USR PLUS.

El a reiterat faptul că PNL nu se va ruga de reprezentanţii USR PLUS să revină în coaliţie.

„V-am spus că de luni vor discuta cu mine ca preşedinte al PNL, iar noi nu ne vom ruga de USR PLUS să vină la guvernare”, a conchis Cîţu.

Dacian Cioloş a obţinut cele mai multe voturi în cursa pentru alegerrea preşedintelui USR PLUS, însă va intra în turul al doilea cu Dan Barna, pentru că nu a întrunit 50% +1 dn voturile valabil exprimate.

„Astăzi, 23 septembrie, s-a încheiat primul tur al scrutinului intern pentru alegerea preşedintelui  USR PLUS: au votat 32.815 (74.4%) din totalul de 44.114 electori. Rezultatele exprimate sunt următoarele: Dacian Cioloş: 15.111 (46.0%); Dan Barna: 14.404 (43.9%); Irineu Darău: 3.300 (10.1%)”, arată un comunicat de presă al formaţiunii. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-23

In legatura cu acest articol...

Fotografia cu Klaus Iohannis care a făcut furori în întreaga lume. Alături de cine s-a pozat

Cioloș, surprins că a primit cele mai multe voturi la alegerile interne: “Dacă voi câştiga preşedinţia USR PLUS, în 2023 îmi depun mandatul”

Reacția lui Dan Barna după primele rezultate ale alegerilor: ”SUSPANSUL continuă. Sunt optimist”

Cioloș câștigă primul tur al alegerilor interne pentru președinția USR-PLUS




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE