2020-12-05 17:45

Finul lui Miron Mitrea, candidatul PSD la șefia CJ Dâmbovița

 |  16:59
Finul lui Miron Mitrea, candidatul PSD la șefia CJ Dâmbovița

Organizația PSD Dâmbovița - condusă după debarcarea Rovanei Plumb de către deputatul Corneliu Ștefan -, unde Titus Corlățean este președinte executiv, iar secretar este edilul municipiului Târgoviște, Daniel Constantin Stan, și-a desemnat candidatul pentru șefia Consiliului Județean.

Surprinzător sau nu, actualul președinte Alexandru Oprea a ieșit din cărți, iar candidatul PSD este nimeni altul decât deputatul Corneliu Ștefan. Acesta este născut în 1982, fiind unul dintre cei mai tineri parlamentari. A fost mai întâi consilier județean, apoi vicepreședinte al CJ și deputat. Însă, ceea ce se știe mai puțin, este faptul că acesta este finul fostului lider PSD, Miron Mitrea, iar socrul său a fost unul dintre politicienii PSD de marcă din acest județ.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-12Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
12 Iul 2020

Ei nu se poate/// au scapat de otravita aia de Plumb...zici ca toata viata ei s-a hranit cu matraguna asa e de scarboasa cand deschide gura iese otrava afara din ea.Oricum cine mai voteaza ciuma rosie psd-ista e nebun de-a binelea,sau ca oaia proasta care voteaza lupul si hienele
GUSTUL PORCESC
13 Iul 2020

Cu asemenea politicieni poți consuma cartofii pai in uleiul rânced al omul gospodar
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE