2020-10-24 17:13

EXCLUSIV. Dan Cristian Popescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 2

 |  17:22
EXCLUSIV. Dan Cristian Popescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 2

În urma negocierilor dintre PNL și USR, Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, cel mai bine cotat candidat liberal pentru o primărie de sector, a fost scos din cursa electorală.

Dar, potrivit informațiilor noastre, Dan Cristian Popescu va candida la Primăria Sectorului 2 din partea PMP, adică tot din partea unui partid din grupul popularilor europeni, din care face parte și PNL. De ce a ales să candideze pentru PMP? Foarte simplu. Dan Cristian Popescu are o experiență vastă în administrația locală bucureșteană și, ca atare, vrea să-și continuie proiectele demarate în acest sector. În plus, el dorește să stopeze dominația PSD de peste 20 de ani din acest sector, adică să scape locuitorii din această zonă de influența lui Neculai Onțanu și a acoliților săi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-05Parerea ta...

UN CETATEAN
05 Aug 2020

Din pacate din postura de viceprimar nu a putut face prea multe. Despre proiecte toti promit iar dupa ce sunt alesi se alege praful. Daca va fii primar si va avea cei mai multi consilieri din PSD, tot nu va face mai nimic. Si Firea a promis de toate!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE