2020-11-26 03:28

Eugen Teodorovici și-a anunțat CANDIDATURA pentru șefia PSD. Critici la adresa lui Marcel Ciolacu

 |  19:49
Eugen Teodorovici și-a anunțat CANDIDATURA pentru șefia PSD. Critici la adresa lui Marcel Ciolacu

Eugen Teodorovici și-a anunțat,duminică, candidatura la șefia PSD, criticând actuala conducere interimară a partidului pe care a acuzat-o că „dă din coadă pe lângă Iohannis” când președintele „calcă în picioare PSD”.

El nu l-a nominalizat direct pe Marcel Ciolacu, precizând că i-a dat un SMS liderului interimar înainte de conferința în care și-a anunțat candidatura, iar acesta i-a urat „mult succes”. Teodorovici și-a lansat candidatura în curtea PSD, nu în sediul partidului, invocând decizia de înlăturare a sa din conducere anul trecut.

„Am să candidez la această funcție și am să-mi pun la bătaie centura într-o confruntare democratică. Sunt îngrijorat nu doar pentru prezentul, ci și pentru viitorul partidului, nu doar pentru prezentul și mai ales pentru viitorul României. Sunt convins că alături de mine sunt colegi din PSD și nu numai. (...) Conducerea interimară a PSD lasă acest guvern să-și facă de cap. Cel mai mare partid din România se pare că ține morțis să devină cel mai mic. Nu poți da din coadă pe lângă Iohannis când președintele calcă în picioare PSD. Nu cred că s-au făcut înțelegeri cu Iohannis, era mai bine decât să se datoreze această stare prostiei”, a spus Teodorovici.

El a acuzat conducerea interimară a partidului că a folosit cele nouă luni de stat în opoziție „ca să stea degeaba.

Teodorovici a mai spus că a dicutat „cu mulți șefi de organizații, parlamentari” și „există susținere pentru candidatura lui.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-12Parerea ta...

DISPARITIA
12 Iul 2020

Un mare ticălos de renume Eugen Teodorovici ! PSD_ul va avea un real succes .
CURCUBEUL
13 Iul 2020

Cu asemenea lider in fruntea partidul PSD si al tarii ! Romania va fi sau nu va mai fi pe harta lumii ?
PILAT
13 Iul 2020

Trebuie infiintata o comisie nationala de specialisti in domeniul medical care sa de verficte daca TURBATI precum ACEST AVORTON NOTORIU , GUNOI UMAN pot indeplini FUNCTII PUBLICE.
LORENA
13 Iul 2020

Eugen Teodorovici = NULITATE UMANA , GUNOI UMAN, RETARD NIMFOMAN, ETC........
TOATE CALIFICATIVELE ENUMERATE
13 Iul 2020

Toate aceste calificative se potrivesc de minune gigantului werner
NU UITATI
13 Iul 2020

Sunt mandru ca sustin PSDul si cu cat urati PSDistii mai mult cu atat va atrageti asupra voastra ura generala pentru ca at adus tatra in prapastie Bulgaria este un exemplu de tara cu oameni linistiti nu nazi nebuni
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE