2024-04-17 00:39

EȘEC al întâlnirii dintre Iohannis și Barna: ”A fost formală, mai degrabă benignă”

 |  18:04
EȘEC al întâlnirii dintre Iohannis și Barna: ”A fost formală, mai degrabă benignă”

S-a dovedit a fi o întâlnire benignă, spune Dan Barna după ce a fost la Cotroceni să discute cu președintele Klaus Iohannis.

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat că întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis a fost „mai degrabă formală”, în care nu s-au prezentat soluţii sau scenarii.

„Nu s-a prezentat vreo soluţie, nu s-au analizat scenarii. A fost o întâlnire mai degrabă formală”, a arătat Barna, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Liderul USR PLUS s-a declarat dezamăgit, spunând că a fost o întâlnire formală, „benignă”, în care a trecut în revistă istoricul crizei politice și a exprimat poziția formațiunii politice pe care o reprezintă, conform căreia ieșirea din criză se poate realiza foarte rapid, printr-un nou premier propus de președinte sau PNL.

„Cam aici s-a terminat partea de conținut a dialogului pe care l-am avut cu președintele. Nu s-a prezentat vreo soluție, nu s-au analizat scenarii”, a afirmat Barna.

Acesta a adăugat că, între timp, asistă în Parlament la „un abuz asupra democrației fără precedent în istoria României”: „faptul că noua majoritate Cîțu - Ciolacu blochează dreptul la moțiunea de cenzură a unor parlamentari - un lucru despre care Curtea Constituțională a spus în repetate rânduri că este un drept definit explicit, constituțional, care este încălcat în aceste zile - arată că într-adevăr avem în momentul de față o majoritate Cîțu-Ciolacu care ucide prin fiecare neprezentare la ședința Biroului Permanent statului de drept din România”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE