2024-04-16 14:09

Emil Boc, alianță împotriva lui Ludovic Orban: Ce îi reproșează nemulțumiții lui Orban

 |  11:47
Emil Boc, alianță împotriva lui Ludovic Orban: Ce îi reproșează nemulțumiții lui Orban

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, se alătură demersului făcut de Alin Tișe, președintele Consiliului Județean, care a cerut ca prefectul de Cluj să fie de la PNL, nu de la UDMR.

„Eu sper că după vreme rea vine vreme bună.

Să spunem lucrurile în ordine. Și la Primărie, Consiliul Local, Guvern este alături de UDMR. Și domnul Alin Tișe și eu avem majoritate alături de UDMR. Acesta este un lucru clar, a adus stabilitate județului și am reușit să facem din Cluj un pol al prosperității, al colaborării interetnice.

Însă sunt linii pe care nu avem voie să le trecem niciodată. PNL a trecut o linie roșie în relația cu noi pentru că din acest punct de vedere este foarte greu, n-am argumente să spun de ce PNL a optat pentru alt județ și nu pentru Cluj atunci când a fost făcută în coaliție această decizie politică. Eu am fost președinte la PDL și n-am avut niciodată la Cluj alt prefect decât PDL. Și atunci, la fel ca acum, Clujul a avut cel mai mare număr de voturi partidului. Acum n-avem prefect, atunci am avut prefect. Asta depinde de ce decide conducerea partidului.

De aceea și prima reacție pe care am avut-o a fost de starea profundă de nemulțumire, care există în rândul organizației: și la Tișe, și la Buda, și la Tarcea și la toți colegii. Dar de aici înainte este politică internă și le purtăm în interiorul partidului.

Cât timp nu este numit, mai există totuși o șansă”, a spus Emil Boc la Ziua de Cluj LIVE.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE