2024-04-25 14:39

Elena Udrea și familia sa, INFECTAȚI cu coronavirus. Care este starea lor de sănătate

 |  18:05
Elena Udrea și familia sa, INFECTAȚI cu coronavirus. Care este starea lor de sănătate

Elena Udrea a anunțat că atât ea, cât și familia sa s-au infectat cu noul coronavirus după sărbătorile de iarnă. Aceasta susține că a respectat toate normele de protecție, dar nu a exagerat cu nimic.

”Da, dupa un an de cand a aparut coronavirusul l-am contactat si eu. Este adevarat, am fost testata pozitiv pentru Covid.

Nu am fost dintre cei sceptici referitor la existenta virusului si la consecintele infectarii cu el, dar nici nu am exagerat cu masurile de protectie. Am reusit sa ma feresc timp de un an, cu masca, dezinfectant si relativa distanta sociala. Nu am facut nimic diferit in ultimele zile si totusi, de sarbatori l-am contactat. Cel mai probabil, dupa simptome, l-a contactat intreaga familie.

Pana acum, manifestarea este suportabila, dar fiecare cu pragul lui de suportabilitate.

Asa ca nu stiu ce sa va recomand sa faceti sau sa nu faceti, ca sa reusiti sa fiti ocoliti de virusul acesta. Se pare ca pana la urma, se intampla tuturor...

Va multumesc celor care va ganditi la noi pentru gandurile bune si urarile de sanatate grabnica! Doamne, ajuta sa trecem toti, cu bine, prin aceasta incercare!” a transmis Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea este căsătorită cu Adrian Alexandrov cu care are o fetiță de doi ani, Eva Maria.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE