2024-04-19 12:48

Directorul Termoenergetica neagă că ar fi probleme cu căldura la Matei Balș

 |  12:15
Directorul Termoenergetica neagă că ar fi probleme cu căldura la Matei Balș

Directorul Termoenergetica Adrian Gîtlan a negat că ar fi fost probleme cu încălzirea la Institutul Matei Balș, unde a avut loc vineri dimineață un incendiu soldat cu cinci victime, și unde informații neoficiale dau drept cauză a incendiului un radiator electric, conform Mediafax.

„Nu au fost probleme în furnizarea agentului termic la Institul Matei Balș”, a spus Gîtlan la Realitatea Plus. Directorul spune că punctul termic se află în administrarea spitalului Matei Balș, și că dacă ar fi fost probleme în noaptea de joi spre vineri cu încălzirea, spitalul ar fi semnalat.

Directorul spune că a fost făcut un control chiar joi seara la punctul termic și că nu au fost identificate probleme. „Erau 43 de grade pe încălzire și 50 de grade pe apa caldă la 21:30, iar peste noapte parametrii au crescut”, a spus directorul.

Fiica unei paciente internate la Spitalul „Matei Balș” a declarat, vineri, că ea însăși a dus o aerotermă în salonul unde era internată mama ei, după ce a primit acordul spitalului, pentru că era frig.

Gîtlan a admis că au fost probleme cu încălzirea în spital pe 4 decembrie și pe 23 decembrie, dar nu pe 29 ianuarie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE