2024-04-19 09:14

Directoarea ADP Sector 1, demisă. Clotilde Armand: “Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi…”

 |  14:26
Directoarea ADP Sector 1, demisă. Clotilde Armand: “Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi…”

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat vineri că a cerut şi a primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1. „Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi, folosea resursele instituţiei (materiale, utilaje şi muncitori) pentru a-şi construi o anexă la vila ei”, a adăugat edilul de sector.

„Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut şi primit demisia directoarei Administraţiei Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi, folosea resursele instituţiei (materiale, utilaje şi muncitori) pentru a-şi construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu şi delapidare. Să fie foarte clar pentru toţi angajaţii: toleranţă zero la corupţie în Primăria Sectorului 1. P.S.: În această „importantă operaţiune’’ este implicat şi fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei şi strânge semnături pentru un fel pseudo-referendum de demitere a primarului”, a scris Clotilde Armand, vineri pe Facebook.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE