2024-04-24 13:30

Diana Șoșoacă a fost EXCLUSĂ din AUR. Ce îi reproșează liderii partidului

 |  18:42
Diana Șoșoacă a fost EXCLUSĂ din AUR. Ce îi reproșează liderii partidului

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR. Informația a fost confirmată de către Dan Tănasă, la Antena 3. Liderii AUR au luat această decizie după ce personajul exotic al partidului s-a implicat în mai multe scandaluri, fără a ține cont de strategia formațiunii politice.

Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric pentru pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia. Informația a fost confirmată la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tănasă.

„Din punctul meu de vedere, un senator nu are ce să caute la o petrecere cu lăutari și să transmită live-uri pe Facebook (...) Nu este dispusă să respecte anumite reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar român.

Este un om deosebit, care a dovedit implicare, dar trebuie să se respecte niște reguli, în special de către parlamentarii AUR, care au propus o altfel de politică. Dânsa a fost destul de refractară la propunerile care i s-au făcut", a declarat Dan Tănasă pentru sursa citată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE