2020-10-25 15:04

DEMISIE. Liderul consilierilor județeni PSD din CLUJ părăsește partidul și trece la Pro România

 |  10:19
 DEMISIE. Liderul consilierilor județeni PSD din CLUJ părăsește partidul și trece la Pro România

Remus Lăpuşan, liderul grupului consilierilor judeţeni ai PSD, şi-a anunţat, marţi, demisia atât din PSD, cât şi din Consiliul Judeţean Cluj, nemulţumit de actuala conducere a organizaţiei judeţene și invitându-i pe clujenii „animaţi" de valorile social-democrate să intre în proiectul Pro România, informeaază Agerpres.

„În urmă cu douăzeci şi şase de ani am intrat în PSD (PDSR) pentru valorile social-democrate, în care am crezut şi în care cred şi astăzi, pentru liderii şi intelectualii de stânga care au condus PSD de-a lungul timpului, în primul rând pentru cei din Cluj care au contribuit decisiv la aderarea României la NATO şi Uniunea Europeană, pentru tradiţia social-democrată din Ardeal, de expresie occidentală. Evenimentele ultimelor săptămâni îmi confirmă sentimentul de neîncredere pe care îl am de o bună perioadă, cu privire la managementul defectuos al partidului, mai precis la slabul leadership din fruntea PSD, care inclusiv la Cluj a girat o conducere care nu reprezintă clujenii şi comunitatea noastră, un intrus care îşi atacă proprii colegi şi aleşii locali", a transmis Remus Lăpuşan, într-un comunicat de presă.

În opinia acestuia, actuala conducere a PSD „nu a înţeles bine" înfrângerea de la europarlamentare şi „a revenit la politica impunerii", în loc să asigure, statutar, alegeri libere.

„Cluj-Napoca este un centru universitar de excelenţă, un oraş cosmopolit, care poate fi condus doar de lideri politici recunoscuţi de comunitate, prin urmare resping orice asociere cu actuala conducere a PSD Cluj şi îmi înaintez demisia atât din PSD cât şi din Consiliul Judeţean Cluj. Stânga trebuie reprezentată în Cluj şi îi invit pe toţi cei care sunt animaţi de valorile social-democrate să intre în proiectul Pro România Cluj şi să fie pro comunitate, pro bun simţ, pro expertiză profesională şi pro Europa", a mai transmis Remus Lăpuşan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2019-10-01Parerea ta...

CONSTANTIN
01 Oct 2019

Alta lichea paraseste barca!Sub stindardul inocentei ,se da mare patriot local si proclama o republica in care pot veni toti hoti,si borfasi!!Cat era puscariasul la putere ,il lingusea ,il ajuta sa fureCiolanul a ajuns chiar la os,!Are grabnica nevoie de un alt ciolan,proaspat.Ca urmare ,se declara liber de obligatii si asteapta oferte!! Ponta ofera adapost iudelor ,si rau face!!Pierde si bruma de simatizanti !
LIPSA DE MINIȘTRI
01 Oct 2019

Lucrul care se vede. Un corect calcul matematic de destructurarea PSD-lui. Noțiunea de cenzura este de dărâmarea guvernului analfabet fantoma al lui Dancila.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE