2024-04-19 08:36

DEMISIE în Ministerul Sănătății! Vlad Voiculescu rămâne fără purtător de cuvânt

 |  19:30
DEMISIE în Ministerul Sănătății! Vlad Voiculescu rămâne fără purtător de cuvânt

Bodgan Oprea a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Surse din Ministerul Sănătății au declarat pentru MEDIAFAX că motivul a fost „nepotrivirea de viziune în ceea ce privește reformarea în mod constructiv a Ministerului Sănătății”.

„Bogdan (Oprea – n.r.) a demisionat de la minister. El a invocat o nepotrivire de viziune în ceea ce privește reformarea în mod constructiv a Ministerului Sănătății”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Sănătății.

Informația a fost confirmată și de Bogdan Oprea, pe pagina sa de Facebook.

„De astăzi revin exclusiv la cariera mea didactică, de cercetare și la proiectele de voluntariat care m-au îmbogățit atât de mult sufletește în ultimii ani. Colaborarea mea cu Ministerul Sănătății încetează, îi mulțumesc ministrului Vlad Voiculescu pentru colaborarea din toată această perioadă și pentru prietenie și-i doresc mult succes în procesul de reformă atât de necesar pe care și l-a asumat cu curaj.Noi ne revedem aici, în curând, cu primul manual de combatere a fake news-ului și dezinformării online din România, pe care-l voi publica la Polirom, și cu un podcast pe același subiect. Keep in touch!”, a scris el.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE