2024-04-25 14:25

Dana Budeanu, dezvăluire de senzație: Cine se află în spatele campaniei lui Nicușor Dan: A lucrat cu nume grele din PSD

 |  14:12
Dana Budeanu, dezvăluire de senzație: Cine se află în spatele campaniei lui Nicușor Dan: A lucrat cu nume grele din PSD

Dana Budeanu lansează o nouă informație bombă despre Nicușor Dan. După ce a publicat o înregistrare în care candidatul PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei pare să intervină în sprijinul unui afacerist în imobiliare cu trecut controversat, creatoarea de modă revine cu o nouă informație explozivă: În spatele campaniei lui Nicușor Dan s-ar afla o echipă care a lucrat în trecut cu nume grele din PSD.

Dana Budeanu susține că Nicușor Dan a angajat echipa care i-a făcut campania prezidențială Vioricăi Dăncilă.

”Nicușor Plicușor are fix echipa de campanie a Vioricăi Dăncilă”, scrie Dana Budeanu, urmând a face dezvăluiri în acest sens.

Informații în acest sens a dezvăluit și Gabriela Firea. Firea consideră că prezentarea făcută de contracandidatul său este una eronată, deși cel care este șef al campaniei deputatului care a condus USR este nimeni altul decât soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, vedeta de la Antena 1 care i-a fost domnișoară de onoare la nunta cu Florentin Pandele.

”Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii.”, a declarat, la România TV, Gabriela Firea, în emisiunea lui Victor Ciutacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE