2021-07-28 17:57

Dan Voiculescu: Nu-i voi subordona trustul meu de presă lui Traian Băsescu

 |  07:40
Dan Voiculescu: Nu-i voi subordona trustul meu de presă lui Traian Băsescu

Dan Voiculescu a reafirmat luni că nu îi va subordona trustul de presă pe care l-a fondat în urmă cu 20 de ani preşedintelui Traian Băsescu pe care l-a acuzat "de ură" faţă de el.

Voiculescu a mai spus că ideea avansată recent de şeful statului de a prelua TVR "nu este una rea", dacă ar accepta "un sacrificiu", şi anume să pună pe picioare televiziunea publică, transmite Agerpres.

"În ultima sa apariţie publică, Traian Băsescu nu a ratat ocazia să se refere din nou la mine. Cum că aş vrea să 'iau' TVR-ul'. Ideea nu ar fi rea - dacă aş accepta să fac un sacrificiu, să-l pun pe picioare - pentru ca ulterior să fiu judecat şi, dacă se poate, condamnat definitiv. Băsescu nu scapă nicio ocazie pentru a exprima ura pe care mi-o poartă pentru că nu am vrut să-i subordonez trustul de presă pe care l-am fondat acum 20 de ani. Şi, dacă nu am făcut-o până acum, nu o voi face nici de acum încolo. Indiferent de consecinţe, indiferent de cât de multă ură va pârjoli sufletul lui Traian Băsescu", a afirmat Dan Voiculescu într-o postare pe blogul personal.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE